Kommuneoverlegen melder at det er 9 personer i isolasjon og 37 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er 10 personer i isolasjon og 37 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er 9 personer i isolasjon og 36 personer i smittekarantene i Narvik.

Tirsdag 12. januar åpnet teststasjonen for grensepasseringer på Bjørnfjell.

Kommuneoverlegen melder at det er 9 personer i isolasjon og 11 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fem personer i isolasjon og to personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fem personer i isolasjon og 3 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er åtte personer i isolasjon og 3 personer i karantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fem personer i isolasjon og to personer i karantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fire personer i isolasjon og 3 personer i karantene i Narvik.