Nå i høst skal den store og viktige saken om hvordan vi organiserer skolene våre behandles.

I den forbindelse inviterer Narvik kommune til digitalt folkemøte, på Facebook. Møtet starter mandag 21. september 18.00.

En person er lørdag 5. september bekreftet smittet med covid-19 i Narvik. Det er ingen nærkontakter i forbindelse med dette smittetilfellet, og personen er isolert.

Det er pr. 31. august ingen bekreftede tilfeller av covid-19 i Narvik kommune. Alle nærkontakter etter tilfellet av smitte tidligere i august er nå ute av karantene.

Arbeidet med smittesporing og testing har foreløpig ikke resultert i flere tilfeller bekreftet smitte av covid-19.

Oppdatering på smittetilfellet fra torsdag 20. august

Pressemelding fra Narvik kommune fredag 21. august.

Vi har nå smitte i Narvik. I går torsdag 20. august fikk vi det første bekreftede tilfellet med covid-19 i Narvik på flere måneder. Vi jobber med å spore smittekilde.

En person er i kveld torsdag 20. august bekreftet smittet med covid-19 i Narvik. Personen er isolert i sitt hjem.

Pressekontakt i Narvik kommune

Pressekontakt ivaretas av konstituert enhetsleder Service
Elisabeth Martinsen, tlf. 76 91 20 41 / 915 24 222
E-post: elisabeth.martinsen@narvik.kommune.no