Narvik kommune har nå ansatt ny kultursjef.

Hege Olsen Richardsen har takket ja til stillingen som enhetsleder ved Furumoen sykehjem, og starter i jobben fra midten av september.

Marte Torgersen (31) og Pardeep Kaur (30) starter begge som fastleger på Torvet legesenter.

Narvik kommune vil midlertidig ikke kunne overholde alle frister for saksbehandlingstid.

Rana og Narvik kommuner vurderer nå muligheten for å slå seg sammen. Dette etter at Narvik kommune besøkte Rana denne uka.

I løpet av mai og juni starter to nye fastleger på Narvik Legesenter.

Guttas Campus er en to ukers intensiv læringscamp for 15-16 år gamle gutter som opplever skolen som utfordrende, og som ønsker å styrke seg faglig og sosialt før de begynner på videregående skole.

Vi har i dag fått melding om at ABS siste døgn har hatt et korona-relatert dødsfall. Dette gjør sterkt inntrykk på oss alle og mine tanker går til de pårørende, sier Heidi Eriksen Laksaa, kommunalsjef Omsorg og mestring i Narvik kommune.