Rana og Narvik kommuner vurderer nå muligheten for å slå seg sammen. Dette etter at Narvik kommune besøkte Rana denne uka.

I løpet av mai og juni starter to nye fastleger på Narvik Legesenter.

Guttas Campus er en to ukers intensiv læringscamp for 15-16 år gamle gutter som opplever skolen som utfordrende, og som ønsker å styrke seg faglig og sosialt før de begynner på videregående skole.

Vi har i dag fått melding om at ABS siste døgn har hatt et korona-relatert dødsfall. Dette gjør sterkt inntrykk på oss alle og mine tanker går til de pårørende, sier Heidi Eriksen Laksaa, kommunalsjef Omsorg og mestring i Narvik kommune.

Tidligere denne uken testet 3 beboere og 2 ansatte positivt på hurtigtester (selvtest) på sykehjemmet Ankenes Bo- og servicesenter. Det ble samme dag tatt PCR-test av disse. Fire av fem har nå fått bekreftet positiv test med PCR.

I dag mandag 4. oktober er det 5 positive hurtigtester på sykehjemmet Ankenes Bo- og servicesenter.

Kommuneoverlegen melder om to nye bekreftet smittede siste døgn.