Tirsdag 12. januar åpnet teststasjonen for grensepasseringer på Bjørnfjell.

Kommuneoverlegen melder at det er 9 personer i isolasjon og 11 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fem personer i isolasjon og to personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fem personer i isolasjon og 3 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er åtte personer i isolasjon og 3 personer i karantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fem personer i isolasjon og to personer i karantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er fire personer i isolasjon og 3 personer i karantene i Narvik.

Tirsdag 5. januar kommer de første dosene med koronavaksine til Narvik. I første omgang blir vaksinen tilgjengelig for beboere på sykehjem i Narvik kommune.

Kommuneoverlegen melder at det er en ny person i isolasjon og to nye personer i smittekarantene.

Det er dermed 2 personer i isolasjon og 3 personer i smittekarantene i Narvik kommune

Kommuneoverlegen melder at det er en person i isolasjon og 1 person i smittekarantene i Narvik.