Forebyggende helsetjenester flytter

I neste uke flytter helsestasjonen, helsestasjon for ungdom, jordmortjenesten og vaksinasjonskontoret tilbake til K49 (kongensgt 49).

Forebyggende helsetjenester 

Det siste halvannet året har de holdt til i midlertidige lokaler i Sentrumsgården, men nå skal de tilbake til 4. etasje i nyoppussede K49.

- Nå får vi mer moderne fasiliteter og mer innbydende lokaler for de mange som skal komme til oss, sier Irene Hansen, konstituert enhetsleder for Forebyggende helsetjenester i Narvik kommune.


Forebyggende helsetjenester leverer mange tjenester, som helsestasjon, skolehelsetjenesten, helsestasjon for ungdom, vaksinasjonskontoret og jordmortjenesten, og det er mange innbyggere som benytter seg av tjenestene.

- På tirsdager har vi åpen helsestasjon for ungdom, og noen dager kan det være så mange som 100 ungdommer innom bare på tirsdagene. Vi har også babytreff, og nå får vi heiser som er tilrettelagt for tvillingvogner og rullestolbrukere, til eksempel. Dette blir et stort løft for brukerne våre, sier Irene Hansen.

Vi arrangerer babytreff hver torsdag, og neste babytreff etter åpning er planlagt til 
30. september, men det vil også bli arrangert en åpen dag med omvisning etterhvert.

- Nå skal vi først ha stengt noen dager for å flytte over. Fra 14. september stenger vi i Sentrumsgården, og så åpner vi dørene i nye lokaler 20. september.

Forebyggende helsetjenester kan nås på telefon 910 06780 dagene de holder stengt.