Brøyting av kommunale veier i Narvik pågår for fullt med alle mannskaper, både egne og entreprenører. Dette er utført siden tidlig i går morges, med kun et kort opphold tidlig i natt.

Foreldreportal  for fravær og elevvurdering

Lars Skjønnås er den første ansatte i Nye Narvik kommune, som rådmann. I fellesnemndas møte 1. februar 2019 ble det enstemmig vedtatt at fra 1. januar 2020 er det Lars Skjønnås som blir rådmann.

Narvik kommune markerer samefolkets dag Onsdag 6. februar klokka 13:00 på Narvik bibliotek

Taler og kunstneriske innslag
Enkel servering

Gratis adgang - hjertelig velkommen!

Brannvesenet var tidlig på plass og fikk raskt kontroll over situasjonen. Brannen har etter det vi har fått opplyst oppstått på en komfyr.

Fyrverkeri forbindes med fest, moro og et nytt år. Men fyrverkeri inneholder sprengstoff og kan derfor skade deg og barna dine.

Strakstiltakene til Statens Vegvesen har virket og verdiene har gått ned til moderat. Helserisikoen ved å oppholde seg i sentrum er betydelig redusert.

VAKTTELEFON VILT NARVIK ER : 416 20 017

Det er kommet en viktig endring. Kunden må selv velge hvor lenge parkeringen skal gjelde.