I forbindelse med utskifte stikkrenne vil Trældalsveien ved nr.100 være stengt i perioden mandag 28.september kl.08:00 til fredag 2.oktober kl.14:00.

Omkjøring mulig via E6.

Nødetater kan ikke passere.

Oppdatering 22.09.2020. Kl. 13.32:
Veien til sør Skjomen er åpnet for fri ferdsel.

Veien til sør Skjomen stengt inntil videre - fare for utrasing av veien. Veien til sør Skjomen er stengt inntil videre på grunn av stor vannføring. Veien er stengt ved Lappvika

På grunn av nødreperasjoner stenger Håkvikdalsveien klokken 21.00 mandag 21. september

Narvik bibliotek mandag 28. september kl 17:30

Nedbøren i det siste har ført til overløp flere steder.

Narvik er valgt som en av 4 pilot-kommuner, og skal de neste årene sammen med Kommunal- og moderniseringsdepartementet være med å utvikle konseptet Statens Hus.

Vi inviterer til et faglig avbrekk i travle og utfordrende tider - med en digital helsekonferanse.

Markering av Samefolkets dag

Narvik kommune inviterer til møte 29. september kl 1800 i Narvik kommunestyresal

Varsel om jord- og flomskredfare, gult nivå for deler av Nord-Norge (NVE)

17. september holdes det fysisk møte i Narvik formannskap.