Publisert 23.03.2017

Mindre reguleringsendring for realisering av reguleringsplanen Grønnlisletta boligfelt ble administrativt vedtatt 17.03.17.

Politiske møter

i Studiosalen, Folkets Hus

Dagsorden:

Utdeling diplom barnehager:  Miljøpoliti.

Orienteringer:

Idrettens Hus, svømmehallen, renovering – status.

Saker til behandling:

Endring av marginprosent.
Arctic Race of Norway 2017 - vertskommune målgang 1. etappe. Kjøp av eierandel i selskapet  -  ALPINT VM 2025 AS.
Fellesnemd - valg av representanter.
Utviklingsprogram Narvikregionen 2017-2019 - kommunens deltakelse og finansiering.
Forskrift for tildeling av langtidsopphold i sykehjem i Narvik kommune.
Høringssvar til kapitel 18 a i forurensningsforskriften.
Orientering om luftkvalitet – fremdrift.
Regionreform og kommunereform, uttalelse fra Narvik kommune. Uttalelse til UNN HF ved ambulanseberedskap
i Narvikregionen.

Interpellasjoner:
Paul Rosenmeyer, H: Takseringsmetode for eiendomsskatt. Paul Rosenmeyer, H: UH-tjenesten i Narvik kommune. Jan-Olav Opdal, FRP: Rehabilitering av svømmebasseng, Idrettens Hus.
Bystyrets møte er åpent for publikum.
Ordføreren i Narvik

Bystyrets møte er åpent for publikum.

Ordføreren i Narvik

Se saksliste for bystyrets møte med saksframlegg og øvrige saksdokumenter

Narvik bystyres møte strømmes direkte 28. mars fra kl. 10.00 og  vil være tilgjengelig på YouTube:
Se Narvik bystyres møter på YouTube

Boligkontoret stengt på onsdager 1

Fra og med onsdag 29.03.2017 og inntil videre er boligkontoret stengt for publikum onsdager.

Vi beklager de ulemper dette eventuelt medfører.

Telefon- og oppmøtetid er mandag - tirsdag og torsdag - fredag mellom 10.00 og 14.00

Boligkontoret
Besøksadresse: Kongens gate 49, 1. etasje
Postadresse: Narvik kommune,
postboks 64,
8501 Narvik
E-post :postmottak@narvik.kommune.no
Ikke send sensitive personopplysinger i e-post.
Telefon: 76 91 35 93 eller 76 91 35 94

Vil du være med å rydde strandsonen? 1

Ingen liker vel å gå barbent på en strand der det er fullt av plast, glass, taurester og annet rusk som ikke hører hjemme på stranda. Dette vil vi gjøre noe med. Vi har enorme mengder med strandsoner her i Ofoten. Å rydde opp strandsonen og havbunnen er noe som kan ta tid, men en jobb som må gjøres. Skal vi beholde den flotte naturen vår, må hver en av oss bidra der vi kan.

Publisert 15.03.2017
Sommervikar 2017

-og vikarer i forbindelse med sykdom mv.

Sykepleiere • Vernepleiere • Helsefagarbeidere, hjelpepleiere • Studenter, elever, assistenter • Høgskolepersonell • Assistenter • Vikarer i vaskeri/renhold (Gjelder Ankenes bo- og servicesenter og Ellas Minne).

Stillingsutlysinger på: Stilling ledig Søknadsfrist: 1. april 2017.

Velkommen som søker!

Publisert 14.03.2017

Narvik kommune inviterer herved alle interessenter til å komme med høringsuttalelser om framtidig ungdomsskolestruktur for Narvik kommune. Kommunen ønsker alle innspill velkommen, slik at bystyret får et best mulig beslutningsgrunnlag. Høringen er i tråd med bystyrets vedtak 051/16 om å utrede fire alternativer for ny ungdomsskolestruktur.

Høringsfrist er 10. mai 2017

Publisert 06.02.2017
Ledige stillinger i Narvik kommune

Gå til Alle ledige stillinger.  Velkommen som søker!

Narvik kommune ønsker at du bruker elektronisk søknadsskjema. Bruk av skjemaet krever innlogging, og du må derfor opprette deg som bruker av søknadssenteret vårt dersom du er ny søker. Lenke til søknadssenteret vil du finne i hver enkelt stillingsutlysning.

Flere nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Havnegata 2 | Postboks 64, 8501Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Tina B. Seines