Kommunestyret 19. mai sendes direkte på Narvik kommunes Youtube-kanal.

Formannskapet 12. mai sendes direkte på Narvik kommunes Youtube-kanal.

For deg som er interessert i å få informasjon om Startlån fra din kommune.

I begynnelsen av mai måned hvert år gjennomfører kommunen gatespyling i Narvik sentrum. Spylingen er et samarbeid mellom Veg og park, Ofoten brann IKS og Statens vegvesen. Gatespyling utføres i perioden 6 - 11. mai i tidsrommet fra
kl.17.00 til 23.00.

Kurset baserer seg på Helsedirektoratets kostholdsråd, og vil gi inspirasjon, kunnskap og verktøy til å hjelpe deg å endre kostholdsvaner. Ernæringsfysiolog Thea Berglund leder oss gjennom kursmaterialet.

Minnemarkering og avduking av minnesmerke til minne om redningsdåd på Narvik havn 9. april 1940.

Akkurat nå har Narvik kommune mange ulike typer sommerjobber tilgjengelig. Har du lyst på en sommerjobb med mening? Vi har behov for deg!

Tirsdag 26. april er det åpent møte i det gamle bankbygget i Bjerkvik, fra klokken 17.00 til 19.00.

Her finner du årets 17. mai program.

Mål av luftkvalitet i Kongens gate har nådd rødt nivå på enkelte tidspunkter rundt rushtid. Støvdempende tiltak er iverksatt av Statens Vegvesen / Veg og Park.