Besøk av den kanadiske amabssaden

I dag onsdag den 20. mars har den canadiske ambassaden (Embassy of Canada to Norway) besøkte Narvik kommune for å utveksle erfaring innenfor beredskap og samfunnssikkerhet.

Er du mellom 10 og 13 år? Da bør du lese videre...

Idrettens hus

Idrettens hus blir stengt fra fredag 10. mai til og med søndag 12. mai på grunn av bytting av hovedtavle.

Ungdom fra Ankenes skole demonstrerte i dag for bedre klima fremfor rådhuset.

Nedetid på kommunens kartinnsynsløsning

Mandag 11. mars 2019 vil kommunens kartløsning (WebInnsyn) ha nedetid grunnet nødvendig vedlikehold og forbedring av løsningen i tidsrommet 12:00 og utover. Vi beklager ulempene dette medfører.

Smart Narvik

Samskaping, innovasjon og bærekraft er ingrediensene i alle smart initiativer.

Narvikgården har sammen med Narvik kommune bistått Norsk Folkehjelp Ofoten med å få på plass moderne og permanente lokaler.

Nå har Narvik vedtatt sin første veteranplan

Bystyret har vedtatt Narvik kommunes første veteranplan. Veteranplanen er utarbeidet på bakgrunn av nasjonale planer og oppfordring fra lokale veteraner.
Foto: © Forsvaret Johannes Maximilian Schnell.

26. februar var det møte i fellesnemnda - her kan du se møtet i opptak.

Statens Vegvesen melder at Fv 751 Beisfjordveien åpner igjen etter en ny vurdering. De følger med situasjonen i helgen og vil gi fortløpende beskjed om noe skulle endre seg