Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i Nordland lørdag 16. februar.

Foreldreportal  for fravær og elevvurdering

Søknadsfrist etablering barnehage 1

Her finner du informasjon om hvordan du søker barnehageplass i Narvik, og andre informasjon du bør vite når du søker plass.

Narvik kommune går i 2019 til å fakturere kommunale avgifter 4 ganger årlig. Tidligere har kommunen bare fakturert 2 ganger per år. Det betyr at regningen for 2019 deles på 4, men den samlede betaling på årsbasis er uendret bortsett fra små justeringer vedtatt i bystyret i desember 2018.

Lars Skjønnas er den første ansatte i den nye kommunen

Fredag morgen ble Lars Skjønnås den første ansatte i Nye Narvik kommune, som rådmann. I fellesnemndas møte ble det enstemmig vedtatt at fra 1. januar 2020 er det Lars Skjønnås som blir rådmann.

Narvik kommune markerer samefolkets dag Onsdag 6. februar klokka 13:00 på Narvik bibliotek

Taler og kunstneriske innslag
Enkel servering

Gratis adgang - hjertelig velkommen!

DSC05571_narvik_kommune_kristoffer_bergersen

Arbeidet med å bygge nye Narvik kommune er i gang - og kultursiden er blant de som har kommet godt på vei.

Er du tilflytter og har spørsmål?

Et bredt tilflytterteam er nå klare for å hjelpe deg! Narvik kommune er den første kommunen i landet som organiserer tilflyttertjenestene på denne måten.

Brannvesenet var tidlig på plass og fikk raskt kontroll over situasjonen. Brannen har etter det vi har fått opplyst oppstått på en komfyr.