Det er nå åtte personer i isolasjon og seks personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det nå er seks personer i isolasjon og fem personer i smittekarantene i Narvik

Kommuneoverlegen melder at det nå er 6 personer i isolasjon og 6 personer i smittekarantene i Narvik

Åpent mandager, tirsdager, torsdager og fredager.

Svømmehallen minner om at smittevernregler må følges, samt at det er begrensninger på antall gjester inne i anlegget.

Velkommen

Kravet om å fremvise negativ test for SARS-CoV-2 før ankomst til Norge endres fra 72 timer til 24 timer med virkning fra kl. 24.00 natt til mandag 25.januar 2021.

Narvik kommune anbefaler alle som kommer reisende fra Osloregionen om å teste seg og statsforvalter i Nordland fraråder reiser til denne regionen i tiden fremover.

Fra mandag 25.januar kan barn og unge under 20 år trene som normalt, både ute og inne.

Kommuneoverlegen i Narvik fraråder sterkt å gjennomføre reiser som ikke er strengt tatt nødvendige.

Varselet gjelder Nordland uten Lofoten/Vesterålen, samt deler av Troms.

Kommuneoverlegen melder at det nå er 5 personer i isolasjon og 2 personer i smittekarantene i Narvik.