Mantallet

For å kunne stemme ved høstens valg til kommunestyre- og fylkestingsvalget må du stå i manntallet.

Futurum skal være pådriver og tilrettelegger for regional vekst og utvikling. Administrerende direktør er Narvik kommunes næringssjef.

Vegstenging og begrenset fremkommelighet i Taraldsvik

De neste ukene vil det pågå vegarbeid som medfører endring i kjøremønster for Taraldsvikområdet.

dronelek_luftfartstilsynet
Dette er kun fem hovedregler for hobbybruk av drone. Hele regelverket finner du her, og husk på at det finnes egne regler for profesjonell bruk av drone. Du som dronepilot er selv ansvarlig for å sette deg inn i reglene som gjelder for deg og området du befinner deg i. Skal du ta bilder/video med dronen? Da må du følge personvernreglene.
Erkjentlighetsarrangement for jubilanter og pensjonister i Narvik kommune

Narvik kommune inviterte ansatte med 25- og 40-års tjeneste til arrangement i Rådhuskafeen i Narvik rådhus onsdag 19. juni 2019 og pensjonister likeså fredag 21. juni 2019.

Vegstenging og begrenset fremkommelighet i Beisfjord

Veg og park skal sluttføre arbeidet med påkostning deler av Fjordveien og Gropveien i Beisfjord. Tirsdag 25. juni skal det asfalteres på strekninger som i vinter har vært uten fast dekke.

Bålbrenning

Selv om skogbrannfaren er betydelig mindre enn på samme tid i fjor gjelder det å være forsiktig så man ikke forårsaker brann. Norsk brannvernforening advarer mot uvettig bålbrenning, og ber folk respektere forbudet mot å gjøre opp ild nær skog og utmark ved feiring av Sankthans.

Har du en ide til noe kulturelt - på tvers av gamle kommunegrenser?

branntips

Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.

ngu

Norges geologiske undersøkelse (NGU) vil fra 15. juni og i tre-fire uker framover utføre geofysiske målinger fra helikopter i Ballangen, og i deler av Tysfjord og Narvik kommuner.