I år er det ti år siden terrorangrepet 22juli. Dette blir markert med roseseremoni på Rådhusplassen i Narvik.

Vegarbeid vil forårsake periodevis stenging av veien ved Stiberg

Åpne politiske møter i Narvik kommune sendes direkte på vår Youtube-kanal.

Frivilligheten kan nå søke om momskompensasjon og om tilskudd i forbindelse med arrangementer og aktiviteter som er påvirket av covid-19 pandemien.

Konsekvensutredning og ROS analyse for interkommunal kystsoneplan er nå ferdig. Utredningen er utarbeidet av rådgivingsselskapet Asplan Viak på vegne av kommunene som utarbeider en felles kystsoneplan, Narvik, Evenes og Hamarøy.

Brudeferd i Hardanger kommer til Furumoen sykehjem!

Her er lenken til ledige plasser og venteliste for Sommerskolen i Narvik 2021.

Fra og med førstkommende onsdag forventer vi å kunne nedjustere fra risikonivå 2 til risikonivå 1 i hele Narvik kommune, såfremt smittesituasjonen ikke endres.

Regjeringen stiller opp med statsgaranti på hele søknadsbeløpet for å realisere VM i alpint i Narvik i 2027.

Malmskipet er ikke lengre i  karantene, og obduksjonsrapport etter dødsfall er klar.