Fra 14. april åpner HRS alle sine miljøstasjoner og anlegg

Åpningstider er mandag – fredag: 08.00 – 14.00.

Ole Tobias Olsen (37) er ansatt som kommunalsjef for kommunalområdet Helse og velferd i Narvik kommune.

NVE / Varsom.no melder om stor snøskredfare -nivå 4- i Ofoten, Salten, Svartisen og Helgeland.

Kan jeg dra på hytta hvis jeg er i karantene? Kan jeg dra på hytta hvis jeg ikke er i karantene?

Enkelt og kort - nei. Oppfordringen fra Narvik kommune er å holde seg hjemme!

Narvik kommune lanserer en podkast for å informere om hva kommunen gjør for å gi innbyggerne best mulige tjenester. Podkasten er et supplement til detaljert informasjon som finnes på kommunens hjemmesider.

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) lanserer sammen med Habilitering for barn og unge ved UNN i dag et nytt tilbud til barn og unge (og foreldre) som opplever den nye hverdagen usikker og skremmende grunnet koronasituasjonen.

Vi vet ikke hva vi kan komme til å trenge hjelp til, eller om vi blir å trenge hjelp. Men nå er tiden for dugnad, og for å være der for hverandre.

Narvik kommune, i samarbeid med Sivilforsvaret Narvik, informerer om innskjerpede karanteneregler i Narvik kommune. Det er fredsinnsatsgruppen til Sivilforsvaret i Narvik som den nærmeste tiden vil bemanne flere av kommunegrensene inn til Narvik.

Narvik kommune har besluttet at man ønsker å innføre grensekontroll på alle adkomstveier inn til kommunen. Dette for å begrense og helst stoppe spredning av smitte av Covid-19.