Lørdag 28. september 2019  kl  12:00 - 15:00 i Ankeneshallen,
Åsveien 54, 8520 Ankenes

Dette er valgprotokollene for kommunestyre- og fylkestingsvalget nye Narvik 2019.

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 er nå over, og de siste stemmene er telt opp.

Fiberforbindelsen til Ankenes Legesenter er nede. Nordkraft Nett er kontaktet for feilsøking i deres nett. Nærmere informasjon om status legges ut når dette foreligger.

Problemet er nå funnet og reparert. Det var feil på fiberen som forårsaket dette.

Hva gjør vi. Hvorfor gjør vi det.

De siste formelle kommunestyremøtene i både Ballangen og Tysfjord ble holdt denne uken - men de folkevalgte fra forrige periode vil fortsatt ha en viktig rolle å fylle ut 2019.

Delegasjon fra Polen la blomster på fem steder knyttet til slaget om Narvik.

Posten en gjennomgang av postnummerstrukturen i Norge og dette kan medføre enkelte endringer og justeringer

Torsdag 29.8.2019 var Narvik kommune vertsskap for offisielt besøk fra Kazhakstan. Den Norske ambassadøren til Kazakhstan, Mr. Yerkin Akhinzhanov og Minister Counsellor Mr. Talgat Zhumagulov besøkte Narvik for å diskutere potensiale for samarbeid og utvikling.

I forbindelse med byggingen av nye Narvik arrangerer vi guidet busstur 8. september og 15. september.