Kommunen har hatt dialog med Skogbrukets Kursinstitutt som nå setter opp motorsagkurs i august i Herjangen. Tilpasset skogeiere såvel som ansatte utenfor skogbruket som linjeryddere, e-verk, vegvesen, jernbane, kommune m.fl. og gir dokumentert sikkerhetsopplæring for motorsag.

Bli med på en av Norges beste sommerskoler – stappfull av forskeropplevelser barna sent vil glemme. Gjennom en actionfylt uke skal barna eksperimentere og utforske naturvitenskapens spennende verden.

Narvik kommune fikk i går kveld beskjed fra politiet om at det var gått flere ras innerst ved Millerjordveien på Ankenes. Politiet har sperret av veien ved kraftstasjonen.

28. mai 2020 var det 80 år siden gjenerobringen av Narvik under andre verdenskrig. Slik ble dagen markert i Narvik

Fra i dag kan frivillige lag og organisasjoner søke om momskompensasjon fra Lotteri- og stiftelsestilsynet som skal fordele 1,685 milliard kroner i momskompensasjon.

28. mai 2020 er det 80 år siden gjenerobringen av Narvik under andre verdenskrig.

Visste du at luftkvaliteten i Narvik overvåkes av en måler i Kongens gate (Narvik sentrum) og en på taket til Helsehuset på Frydenlund?

Eiendomsskatteliste 2020 vil ligge ute til offentlig ettersyn i tidsrommet 20. mai til 30. juni 2020.
Listen vil ligge ute på Narvik Rådhus, Kjøpsvik servicesenter, Ballangen servicesenter og på kommunens hjemmeside, www.narvik.kommune.no. Klagefrist for utskriving av eiendomsskatt 2020 er satt til 1. juli 2020.

Åpne politiske møter i Narvik kommune sendes direkte på kommunens Youtube-kanal.

Rådmannen har vedtatt at beredskapsarbeidet i Narvik kommune skal styrkes som et resultat av ny og større kommune der beredskap er et satsingsområde. Dette i tråd med anbefalingene fra Fylkesmannen.