Saken gjelder en storstilt industrisatsing i Narvik kommune sammen med industrikonsernet Aker. En satsing som for alvor tar Narvik inn i det “grønne skiftet”, en transformering fra gammeldags forurensende industri og logistikk til ny og moderne utslippsfri produksjon i stor skala. Som også løfter Narvik og regionen fra å hovedsakelig være en råvareleverandør til aktiv deltakelse i en større del av verdikjeden.

Aker Horizons lanserer i dag en strategisk satsing i Narvik for å etablere grønne verdikjeder for kraftkrevende industri. Sammen med lokalsamfunnet og Narvik kommune ønsker selskapet å utvikle bærekraftig eksportindustri og grønne arbeidsplasser.

Vi har i dag fått melding om at ABS siste døgn har hatt et korona-relatert dødsfall. Dette gjør sterkt inntrykk på oss alle og mine tanker går til de pårørende, sier Heidi Eriksen Laksaa, kommunalsjef Omsorg og mestring i Narvik kommune.

Det er sesong for radonmåling.
Sesongen for radonmåling starter torsdag 15. oktober og varer til medio april.

Det nærmer seg svevestøvsesong i Narvik.

Vaksinering mot influensa er i uke 41 og uke 42 i 2021.

Narvik kommune har vært så heldige å motta det gamle bankbygget i Bjerkvik i gave av Sparebanken Narvik. Nå ønsker vi forslag, ideer og innspill til hvordan vi best mulig kan utnytte dette bygget.

Vil du gå årets viktigste søndagstur 24. oktober?

Det er en rekke ulike arrangementer i hele Narvik kommune mellom 7.-20. oktober.

I dag mandag 4. oktober er det 5 positive hurtigtester på sykehjemmet Ankenes Bo- og servicesenter.