I forbindelse med utskifte av stikkrenne vil Råndalsveien ved nr. 386 være stengt i følgende periode:
Torsdag 3.desember kl. 09:00 - 15:00.

Regjeringen har laget en plakat med nasjonale råd for hvordan vi best mulig kan gjennomføre jule- og nyttårsfeiringen og samtidig ivareta smittevernet.

Les mer på regjeringen.no

Det å komme seg ut i frisk luft er viktig både for den psykiske og fysiske helsa. Derfor lanserer Norsk Friluftsliv nå kampanjen #1omdagen, der det norske folk oppfordres til å komme seg ut av døra minst en gang om dagen.

Kommuneoverlegen melder om et nytt bekreftet tilfelle av korona i Narvik.

Det er en person i isolasjon og ingen i smittekarantene.

Kommuneoverlegen kan informere om at smittesporingsteamet har kontroll på den smittede.

En tiltenkt vikar til en av Narvik kommune sine institusjoner kom fra et sted i landet med høyt smittetrykk, og ble testet ved ankomst slik rutinene er i Narvik kommune.

Denne personen viste seg å teste positivt for covid-19.

Kommuneoverlegen melder om at ingen personer er i isolasjon og ingen er i smittekarantene i Narvik.

1. desember er det møter i alle de 3 hovedutvalgene i Narvik kommune.

2020 er et annerledes år på mange måter. Også tenningen av julegranene i Narvik kommune blir annerledes i år.

Kommunestyrets møte 26. november.

Forskrift om brannforebygging pålegger kommunene å føre tilsyn med fyringsanlegg i fritidsboliger/hytter.

Trenger du som barn/ungdom hjelp til å takle utfordringene i hverdagen? Er du mellom 10 og 12 år?
Da bør du lese videre...
Syns du det er vanskelig å takle hverdagen med psykisk helse, fysisk helse eller rusproblematikk hos noen som står deg nært?
Føler du deg bekymret for moren eller faren din? Kanskje du opplever å ha det annerledes og vanskelig hjemme, uten at du forteller det til noen. Tenker du at det er din skyld?