Trenger du som barn/ungdom hjelp til å takle utfordringene i hverdagen? Er du mellom 12 og 18 år?
 Da bør du lese videre...

Representanter fra Stortingets familie- og kulturkomite var torsdag på besøk i Narvik.

Søknadsfrist etablering barnehage

Her finner du informasjon om hvordan du søker barnehageplass i Narvik, og andre informasjon du bør vite når du søker plass.

Narvik kommunes budsjett og økonomiplan 2020-2023

Narvik kommune i samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd inviterer deg til å delta på Friluftsskole i vinterferien 2.- 4. mars. Friluftsskolen er et tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse).  Ingen deltakeravgift.

På grunn av tekniske problemer med søknadssenter og skjema må Narvik kommune dessverre gå tilbake til manuelle skjemaer. Det arbeides med saken og vi vil informere så snart alt er rettet. For mer informasjon se: Tekniske problemer med søknadssenter og skjema

På grunn av tekniske problemer med søknadssenter og søknadsskjema må Narvik kommune dessverre gå tilbake til manuelle skjemaer. Det arbeides med saken og vi vil informere så snart alt er rettet. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Viktig og spennende om DEMENS 2020! Koordinator for Friskliv og mestring i Narvik kommune vil avholde gratis lærings- og mestringskurs for pårørende til personer med demens. Påmeldingsfrist er 15.01.2020. Kurset er gratis.

Følgende kontonummer skal benyttes ved innbetaling av skatt og arbeidsgiveravgift:
Narvik:     6345.05.18060
Evenes:   6345.06.18537

Nå er det like før nye Narvik kommune er en realitet. 31.12.2019 legges Ballangen, gamle Narvik og Tysfjord kommune ned.

Fra 1. januar 2020 bor vi alle i Narvik kommune.