Publisert 14.02.2017
Friluftsskolen 2017

Er du i alderen 10 – 13 år (elev i 5.- 7. klasse)? Da inviterer Midtre Hålogaland friluftsråd​ i samarbeid med Narvik kommune og ​Narvik Skiklubb deg til å bli med på Friluftsskolen i vinterferien 28.02-02.03. Ingen deltakeravgift.

NB!  Påmelding til Friluftsskolen er snarest og senest 24.02.2017

Publisert 09.02.2017
Årets kvinnelige leder 2017

I dag 09.2.2017 ble Narvik kommunes rådmann, Wenche Folberg kåret til årets kvinnelige leder under Opptur-arrangementet 2017. Dette er vel fortjent og vi stiller oss bak og gratulerer vår toppleder med en særdeles fortjent pris. Herved sendes en gratulasjon fra oss alle i Narvik kommune til Wenche Folberg:

Vinneren av prisen står stødig til tross for at hennes stilling kan sies å være en «uriaspost».
  • Hun har en master i ledelse og bachelor i økonomi.
  • Hun er en tilflytter, men har «stått han av» som en ekte nordlending og en tydelig, dyktig og rettferdig leder.
  • Hun ser folk og rettleder der det er behov.
  • Hun har med sin kompetanse og lederstil bevist at en krevende omstilling kan gi gode resultater.

Formålet med prisen er å sette fokus på godt lederskap og gi inspirasjon til utvikling av gode kvinnelige ledere.

KRITERIER

Gjelder både privat og offentlig sektor

Minst 3 års fartstid som leder

Kan være i lederposisjon på ulike nivåer.

Juryen består av styret i Kvinnenettverk Narvikregionen.

Publisert 06.02.2017
Ledige stillinger i Narvik kommune

Gå til Alle ledige stillinger.  Velkommen som søker!

• Rektor/enhetsleder ved Bjerkvik skole og barnehage 100% fast stilling
  • Terapeut i oppfølgingstjenesten RoP, 100 % fast stilling
  • Sykepleier, vikariat i 100 % stilling
  • Personal-/HR-sjef, 100% fast stilling
  • Rådgiver HR, 100% fast stilling
  • Miljøterapeut, 2 x 100 % fast stilling
  • Fagarbeider, 4 x 50 % stilling

Narvik kommune ønsker at du bruker elektronisk søknadsskjema. Bruk av skjemaet krever innlogging, og du må derfor opprette deg som bruker av søknadssenteret vårt dersom du er ny søker. Lenke til søknadssenteret vil du finne i hver enkelt stillingsutlysning.

Publisert 13.12.2016
Hvordan radon kan trenge inn i hus

Narvik kommune har fornyet  avtalen med Radonor AS om reduserte priser til alle innbyggerne i Narvik kommune ved kjøp av sporfilmer for måling av radon. Avtalen gjelder for målesesongen 2016/2017.

For høyt nivå av radon i inneluften gir økt risiko for lungekreft. Narvik kommune anbefaler derfor at du måler radonnivået i boligen din. Det er ikke mulig å fastslå radonkonsentrasjonen i en bolig uten at det foretas måling. Det trekker mest radon inn i husene når det er kaldt ute. Målinger bør derfor utføres innenfor tiden oktober til april.
Det er egne krav til radonnivået i utleieboliger, barnehager og skoler.

Flere nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Havnegata 2 | Postboks 64, 8501Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Tina B. Seines