17. september holdes det fysisk møte i Narvik formannskap.

Et steinras tirsdag sperrer veien inn til Sildvik.

Narvik kommune Veg og park skal utføre gravearbeid for utskifte av stikkrenner ved Klippenborgveien.

Dette vil medføre at Klippenborgveien vil være stengt i tidsrommet 08:00-14:00 i perioden 16-18.september.

Nå i høst skal den store og viktige saken om hvordan vi organiserer skolene våre behandles.

I den forbindelse inviterer Narvik kommune til digitalt folkemøte, på Facebook. Møtet starter mandag 21. september 18.00.

Fra 21.-24. september vil Statnett utføre vedlikeholdsarbeid på kraftledningen mellom Skjomen og Narvik.

Søknadsfrist for levering av søknad til kommunen: 1. oktober 2020

En person er lørdag 5. september bekreftet smittet med covid-19 i Narvik. Det er ingen nærkontakter i forbindelse med dette smittetilfellet, og personen er isolert.

Det er pr. 31. august ingen bekreftede tilfeller av covid-19 i Narvik kommune. Alle nærkontakter etter tilfellet av smitte tidligere i august er nå ute av karantene.