Kommuneoverlegen melder at det er 8 personer i isolasjon og 12 personer i smittekarantene i Narvik.

Regjeringen innfører obligatorisk testing på grensen for personer som har oppholdt seg i et område med karanteneplikt. Dette vil gjelde fra mandag 18. januar kl. 17.00.

Kommuneoverlegen melder at det er 9 personer i isolasjon og 37 personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det er 10 personer i isolasjon og 37 personer i smittekarantene i Narvik.

- folk oppfordres til å være oppmerksom

Kommuneoverlegen melder at det  nå er 10 personer i isolasjon og 37 personer i smittekarantene i Narvik.

Smittevernveilederen for barnehager sier at ingen syke personer skal i barnehagen. Vi står dessverre i en situasjon akkurat nå, hvor en barnehage ikke har nok personale til å kunne holde åpent i morgen, torsdag den 14. januar. Vi forventer ikke et utbrudd av covid-19, men med mange ansatte med luftveissymptomer må disse testes og retningslinjer følges.

Alle foresatte i barnehagen er varslet.

Kommuneoverlegen melder at det er 9 personer i isolasjon og 36 personer i smittekarantene i Narvik.

Planlegger du å rydde avfall langs strender eller på sjøbunnen i 2021?
Nå kan du søke om støtte til prosjektet gjennom Miljødirektoratets  tilskuddsordning.

Tirsdag 12. januar åpnet teststasjonen for grensepasseringer på Bjørnfjell.