Søknadsfrist for spillemidler er 1. oktober 2022.

Ved 14:30-tida i dag, lørdag, rykket nødetatene ut etter melding om brann i en bemannet bolig i Narvik sentrum. Adressen er tilknyttet en omsorgsbolig tilhørende Narvik boligstiftelse (NaBo).

Charlotte Bartholsen Greger er ansatt som ny enhetsleder på HR i Narvik kommune. Hun har vært konstituert i stillingen siden 15. august.

Vårt næringslivsselskap Futurum AS har sammen med fem andre utviklingsselskap laget et digitalt etablererkurs for alle som har en plan om å starte egen bedrift

I neste uke flytter helsestasjonen, helsestasjon for ungdom, jordmortjenesten og vaksinasjonskontoret tilbake til K49 (kongensgt 49).

Det skjer mye godt og positivt folkehelsearbeid i Nordland.
Nordland fylkeskommune arrangerer fem webinarer i Folkehelseuka 2022 i uke 37 (12.-18 September).

I går, 31. august, ble det avholdt en markering for avtroppende kultursjef Randi Melgaard som hadde sin siste arbeidsdag. Randi blir nå aktiv pensjonist etter over 20 år i kommunen, og 19 år som kultursjef.

Kommunestyret 1. september sendes direkte på Narvik kommunes Youtube-kanal.

Det er fortsatt sommer (i følge kalenderen i hvert fall), men enhet Veg og park har allerede begynt å se etter juletrær!