Strandryddere Emmenes barnehage 2019

Prisen ble overrakt av ordfører i Narvik kommune Rune Edvardsen og prisen besto av et diplom og en gavesjekk.

smartby_narvik

Etter at strategi ble vedtatt i bystyret jobbes det nå mot målene om effektivisering, flere arbeidsplasser, god omtale og å få tilført midler til Nye Narvik.

chatbot_borre

Nå er endelig Narvik kommunes chatbot Børre tilgjengelig døgnet rundt på Narvik kommunes nettside narvik.kommune.no, også i helger og helligdager.

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,6 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2019.

Basseng 26102018 fra stupetårn (1)

Svømmehallen er dessverre stengt fra og med lørdag 1. juni grunnet planlagte utbedringer i sommer.
Åpner opp igjen i august.

NUK - NyUngKunst 2019

Hva er NUK?

De tre ordførerne

Tirsdag 7. mai ble det presentert forslag til nytt kommunevåpen for nye Narvik.

To byer som elsker å konkurrere møtes til munter byduell over noen uker for å riste løs vinterdvalen og komme seg i form til våren. En hockeyfrelst kulturby med store alpine VM-ambisjoner eller sykkelgale harstadværinger der ingenting er umulig? Hvem finner punkter i byen og vinner premier?

Narvik kommune satser på TIBIR

11 kommunalt ansatte i Narvik kommune har nylig gjennomført kurs i TIBIR-foreldrerådgivning (Tidlig innsats for barn i risiko).