Bystyret har vedtatt Narvik kommunes første veteranplan. Veteranplanen er utarbeidet på bakgrunn av nasjonale planer og oppfordring fra lokale veteraner.
Foto: © Forsvaret Johannes Maximilian Schnell.

26. februar var det møte i fellesnemnda - her kan du se møtet i opptak.

Statens Vegvesen melder at Fv 751 Beisfjordveien åpner igjen etter en ny vurdering. De følger med situasjonen i helgen og vil gi fortløpende beskjed om noe skulle endre seg

Siste prognose og balansering av budsjettet til Narvik kommune tilsa at budsjettet for 2018 bare akkurat skulle gå i balanse.

Miljøagentene arrangerer Batterijakten fra 11. til 31. mars 2019. Batterijakten er en klassekonkurranse for hele Norges fjerdeklassinger, hvor elevene skal samle inn brukte batterier og levere dem til gjenvinning. Vi håper fjerdeklassingene i nettopp din kommune ønsker å være med.

Brøyting av kommunale veier i Narvik pågår for fullt med alle mannskaper, både egne og entreprenører. Dette er utført siden tidlig i går morges, med kun et kort opphold tidlig i natt.

Foreldreportal  for fravær og elevvurdering

Lars Skjønnås er den første ansatte i Nye Narvik kommune, som rådmann. I fellesnemndas møte 1. februar 2019 ble det enstemmig vedtatt at fra 1. januar 2020 er det Lars Skjønnås som blir rådmann.

Narvik kommune markerer samefolkets dag Onsdag 6. februar klokka 13:00 på Narvik bibliotek

Taler og kunstneriske innslag
Enkel servering

Gratis adgang - hjertelig velkommen!

Et bredt tilflytterteam er nå klare for å hjelpe deg! Narvik kommune er den første kommunen i landet som organiserer tilflyttertjenestene på denne måten.