Et bredt tilflytterteam er nå klare for å hjelpe deg! Narvik kommune er den første kommunen i landet som organiserer tilflyttertjenestene på denne måten.

Brannvesenet var tidlig på plass og fikk raskt kontroll over situasjonen. Brannen har etter det vi har fått opplyst oppstått på en komfyr.

Fyrverkeri forbindes med fest, moro og et nytt år. Men fyrverkeri inneholder sprengstoff og kan derfor skade deg og barna dine.

Strakstiltakene til Statens Vegvesen har virket og verdiene har gått ned til moderat. Helserisikoen ved å oppholde seg i sentrum er betydelig redusert.

VAKTTELEFON VILT NARVIK ER : 952 26 767

Det er kommet en viktig endring. Kunden må selv velge hvor lenge parkeringen skal gjelde.

Vedlagt ligger rådmannens grunnlag for økonomiplan 2019-2022 med vedlegg:

Vi lever i et trygt og stabilt samfunn der vi er vant til at det meste fungerer som det skal. Livet i Norge er imidlertid helt avhengig av blant annet strøm, vann og internett – og nettopp det er vår største sårbarhet.

Kampanje - RÅD OM EGENBEREDSKAP

Kunne du tenke deg å være besøkshjem eller fritidskontakt for barn og unge?