Hva gjør vi. Hvorfor gjør vi det.

De siste formelle kommunestyremøtene i både Ballangen og Tysfjord ble holdt denne uken - men de folkevalgte fra forrige periode vil fortsatt ha en viktig rolle å fylle ut 2019.

Delegasjon fra Polen la blomster på fem steder knyttet til slaget om Narvik.

Posten en gjennomgang av postnummerstrukturen i Norge og dette kan medføre enkelte endringer og justeringer

Torsdag 29.8.2019 var Narvik kommune vertsskap for offisielt besøk fra Kazhakstan. Den Norske ambassadøren til Kazakhstan, Mr. Yerkin Akhinzhanov og Minister Counsellor Mr. Talgat Zhumagulov besøkte Narvik for å diskutere potensiale for samarbeid og utvikling.

I forbindelse med byggingen av nye Narvik arrangerer vi guidet busstur 8. september og 15. september.

Folkehelseuka er en årlig markering av folkehelsearbeidet i Nordland og en synliggjøring av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet. Under Folkehelseuka kan du i Narvik delta på alt fra Danseworkshop med Ken Kimathi til sjakkturnering på Apollo ungdomsklubb.

Dette er valgkretsene og stemmestedene for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

Vurdering kl 13.30:
Statens vegvesen starter rydding av veien nå. Dette kan ta noe tid, men de beregner at den åpner i dag
Statens vegvesen  vegvesen.no