Metereologisk institutt har oppdatert farevarsel for Nordland angående skogbrannfare. Det er nå oransje faregrad for hele fylket.

Mandag 5. august fikk Rallar'n barnehage fikk besøk av integrerings- og kunnskapsminister Jan Tore Sanner

For å kunne stemme ved høstens valg til kommunestyre- og fylkestingsvalget må du stå i manntallet.

Dette er kun fem hovedregler for hobbybruk av drone. Hele regelverket finner du her, og husk på at det finnes egne regler for profesjonell bruk av drone. Du som dronepilot er selv ansvarlig for å sette deg inn i reglene som gjelder for deg og området du befinner deg i. Skal du ta bilder/video med dronen? Da må du følge personvernreglene.

Narvik kommune inviterte ansatte med 25- og 40-års tjeneste til arrangement i Rådhuskafeen i Narvik rådhus onsdag 19. juni 2019 og pensjonister likeså fredag 21. juni 2019.

Veg og park skal sluttføre arbeidet med påkostning deler av Fjordveien og Gropveien i Beisfjord. Tirsdag 25. juni skal det asfalteres på strekninger som i vinter har vært uten fast dekke.

Selv om skogbrannfaren er betydelig mindre enn på samme tid i fjor gjelder det å være forsiktig så man ikke forårsaker brann. Norsk brannvernforening advarer mot uvettig bålbrenning, og ber folk respektere forbudet mot å gjøre opp ild nær skog og utmark ved feiring av Sankthans.

Har du en ide til noe kulturelt - på tvers av gamle kommunegrenser?

Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.

Norges geologiske undersøkelse (NGU) vil fra 15. juni og i tre-fire uker framover utføre geofysiske målinger fra helikopter i Ballangen, og i deler av Tysfjord og Narvik kommuner.