To byer som elsker å konkurrere møtes til munter byduell over noen uker for å riste løs vinterdvalen og komme seg i form til våren. En hockeyfrelst kulturby med store alpine VM-ambisjoner eller sykkelgale harstadværinger der ingenting er umulig? Hvem finner punkter i byen og vinner premier?

11 kommunalt ansatte i Narvik kommune har nylig gjennomført kurs i TIBIR-foreldrerådgivning (Tidlig innsats for barn i risiko).

Veg og park iverksatte vårrengjøring av kommunale veier i uke 16. Vi utfører vårrengjøring etter en fast plan som vil foregå ca.frem til St.hans.

Mange av Narvik sine innbyggere og ansatte har gledet seg lenge til åpningen av den nye rådhuskafèen. 10. april åpnet kafeen til stor glede for mange.

Narvik kommune har igangsatt arbeidet med områderegulering av flere kvartal på Frydenlund for å legge til rette for bygging av ny barneskole og ny samlokalisert videregående skole. Det er tidligere annonsert oppstart av planarbeidet med 3. mai som frist for kommentarer. Her innbys til informasjonsmøte på Rådhuset onsdag 24. april kl. 18:00.

I samarbeid med IKT-smia arrangerer Narvik kommune ved IT Drift og Utvikling en app-konkurranse for studenter på UiT Norges Arktiske Universitet. Konkurransen tar form som en "arkitekt-konkurranse" og går ut på at studentene ved hjelp av ny teknologi, innsikt og innovasjon skal produsere et forslag til hvordan en ny App for nye Narvik skal se ut.

Narvik: Våren kommer med roligere vær, og det er snart tid for å demontere de to heisekranene som ble brukt for å bygge tårnene på E6 Hålogalandsbrua. Brua blir derfor stengt i perioden 23. april og frem til 13. mai. Les mer på  vegvesen.no

IT-konsulent Andreas Dyrøy Jansson i Narvik kommune tilbringer arbeidsdagen i disse dager i servicetorget på rådhuset i Narvik. Med seg har han roboten - "Chatbot'en" han har brukt det siste halve året på å utvikle og programmere. Nå trenger nemlig roboten erfaring i å prate med folk!

Nå bør idrettslaget eller foreningen planlegge friluftstiltak. 70 - 80 tiltak vil få medvind i form av 5 000 eller 10 000 kroner.
Søknadsperioder vår og høst Våren 1. - 30. april Høsten 1. - 31. august

Les mer statskogmillionen på statskog.no

Dialogen mellom det offentlige og innbyggere kan være både uoversiktlig og og lite effektiv. Fremtidsvisjonen for mange har vært å kunne ha en enkel løsning - nettside - der man samler informasjon fra det offentlige på en sikker og oversiktlig måte. Den gode nyheten er at  -ja denne løsningen er her og den er nå tilgjengelig for kommunens innbyggere.