Om lag 6000 personer i Narvik kommune har registrert seg og er klar til å bli vaksinert mot covid-19. I neste uke starter vaksineringen av de som er 75 år og eldre.

Bedrifter, næringsaktører og etablerere kan nå søke om tilskudd fra Narvik kommunes næringsfond. Det er ingen søknadsfrist, søknadene tas imot fortløpende inntil fondets midler er tildelt.

Denne uken fikk om lag 200 personer over 85 år første dosen med koronavaksine. Erfaringene fra den første gjennomføringen tas med når vaksineringen fortsetter i neste uke.

Etter en tids krøll på tråden mellom ice-abonnenter og kommunen, skal alt være i orden igjen.

I vinterferien (01.03. - 03.03) inviterer vi deg mellom 10 - 13 år til friluftsskole

Slik feires samefolkets dag i 2021 - på en litt annerledes måte.

I samråd med Mattilsynet har Beisfjord Vannverk sendt ut kokevarsel til innbyggerne i Beisfjord.

Har du et mobilabonnement fra ice og ringer med en telefon som ikke støtter 4G tale, kan det være at du ikke får kontakt med oss.

Vi ønsker alle barn og unge velkommen til aktivitet i ishallen, med eller uten puck. Og helt gratis.

Er du 85 år eller eldre og bosatt nord for Ballangen får du i løpet av noen få dager en hyggelig telefon med tilbud om koronavaksine.