I forbindelse med avvikling av Junior-VM i  alpint vil Brugata stenges i enkelte perioder.

Kurset går over 10 uker, tirsdager og torsdager klokka 17.00-19.30. Oppstart: 10. mars 2020.

Klokka 13.00 i dag ble skiltene avduket og forkjørsveg innført på følgende strekninger:

• Diagonalgata mellom Dronningens gate og Tøttaveien
  • Alleen - Stadionbakken - Lillevikveien mellom Tårnveien og Ørnveien

Forsvaret har innført restriksjoner for flygning og bruk av droner under øvelse Cold Response 2020.

I perioden 2. til 20. mars 2020 vil styrker fra NATO land, samt Sverige og Finland gjennomføre vintertrening i Nord-Norge. Øvelse Cold Response 2020 finner sted i nordre del av Nordland fylke og de sørlige delene av Troms og Finnmark fylke.

Coronavirus-situasjonen gjør at det er svært viktig med gode hygienetiltak blant publikum på ulike arrangementer, som ved Junior-VM i alpint i Narvik 5. til 15. mars.

På grunn av tekniske utfordringer er det dessverre ikke mulig å se kommunestyremøtet fra i går 27. februar 2020 på YouTube.
Det vil være tilgjengelig på YouTube senest mandag 2. mars 2020.

Veg og park utøver i hovedsak vinterdrift (strøing og brøyting) på offentlig kommunale: