Smart Narvik kontor

Narvik kommune vil lede an i det grønne skiftet i nord – og inngår i et innovasjonssamarbeid kalt «Smart Narvik».

Besøk av Svarta Bjørn og Svarta Bjørn-representantene

Ordfører Rune Edvardsen har idag hatt mottakelse/orientering i bystyresalen for Svarta Bjørn-representantene Ida Brækkan, Elisa Lind Einarsdottir, Elise Arntsen, Bertine Karlsen og Ragnhild Gressnes sammen med Svarta Bjørn Pernille Baustad.

Besøk av den canadiske ambassaden

I dag onsdag den 20. mars har den canadiske ambassaden (Embassy of Canada to Norway) besøkte Narvik kommune for å utveksle erfaring innenfor beredskap og samfunnssikkerhet.

Nedetid på kommunens kartinnsynsløsning

Mandag 11. mars 2019 vil kommunens kartløsning (WebInnsyn) ha nedetid grunnet nødvendig vedlikehold og forbedring av løsningen i tidsrommet 12:00 og utover. Vi beklager ulempene dette medfører.

Smart Narvik

Samskaping, innovasjon og bærekraft er ingrediensene i alle smart initiativer.

Narvikgården har sammen med Narvik kommune bistått Norsk Folkehjelp Ofoten med å få på plass moderne og permanente lokaler.

Nå har Narvik vedtatt sin første veteranplan

Bystyret har vedtatt Narvik kommunes første veteranplan. Veteranplanen er utarbeidet på bakgrunn av nasjonale planer og oppfordring fra lokale veteraner.
Foto: © Forsvaret Johannes Maximilian Schnell.

26. februar var det møte i fellesnemnda - her kan du se møtet i opptak.

Statens Vegvesen melder at Fv 751 Beisfjordveien åpner igjen etter en ny vurdering. De følger med situasjonen i helgen og vil gi fortløpende beskjed om noe skulle endre seg

Nye Narvik kommune

Siste prognose og balansering av budsjettet til Narvik kommune tilsa at budsjettet for 2018 bare akkurat skulle gå i balanse.