Slik feires samefolkets dag i 2021 - på en litt annerledes måte.

I samråd med Mattilsynet har Beisfjord Vannverk sendt ut kokevarsel til innbyggerne i Beisfjord.

Har du et mobilabonnement fra ice og ringer med en telefon som ikke støtter 4G tale, kan det være at du ikke får kontakt med oss.

Vi ønsker alle barn og unge velkommen til aktivitet i ishallen, med eller uten puck. Og helt gratis.

Er du 85 år eller eldre og bosatt nord for Ballangen får du i løpet av noen få dager en hyggelig telefon med tilbud om koronavaksine.

De første hovedutvalgene i 2021 avholdes 2. februar 10.00.

Onsdag 3. februar klokken 14.00 åpner vi endelig Kjøpsvik kulturhus - en helt ny møteplass midt i sentrum av Kjøpsvik.

Alle som bor på sykehjem i Narvik kommune og som har ønsket vaksine mot covid-19, har nå fått første dose. Flere har også fått den andre av to doser. Vaksineringen startet 5.januar og fortsetter i det tempoet som nye doser kommer til kommunen.

Det er nå åtte personer i isolasjon og seks personer i smittekarantene i Narvik.

Kommuneoverlegen melder at det nå er seks personer i isolasjon og fem personer i smittekarantene i Narvik