Narvik kommune har vært så heldige å motta det gamle bankbygget i Bjerkvik i gave av Sparebanken Narvik. Nå ønsker vi forslag, ideer og innspill til hvordan vi best mulig kan utnytte dette bygget.

Vil du gå årets viktigste søndagstur 24. oktober?

Det er en rekke ulike arrangementer i hele Narvik kommune mellom 7.-20. oktober.

I dag mandag 4. oktober er det 5 positive hurtigtester på sykehjemmet Ankenes Bo- og servicesenter.

Torsdag 30. september 2021 er det møte i Narvik kommunestyre. Blant sakene er skolestruktur og nye skoler, etiske retningslinjer, alkoholpolitisk handlingsplan og mer.

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25. september klokken 16.00.

Torsdag 16. september ble det avduket nye minneplater på Håkvik gravlund, og avfyrt salutt.

Søknadsfrist for spillemidler er 1. oktober 2021.