Miljøagentene arrangerer Batterijakten fra 11. til 31. mars 2019. Batterijakten er en klassekonkurranse for hele Norges fjerdeklassinger, hvor elevene skal samle inn brukte batterier og levere dem til gjenvinning. Vi håper fjerdeklassingene i nettopp din kommune ønsker å være med.

Brøyting av kommunale veier i Narvik pågår for fullt med alle mannskaper, både egne og entreprenører. Dette er utført siden tidlig i går morges, med kun et kort opphold tidlig i natt.

Portal for kommunikasjon mellom skole og hjem.

Lars Skjønnås er den første ansatte i Nye Narvik kommune, som rådmann. I fellesnemndas møte 1. februar 2019 ble det enstemmig vedtatt at fra 1. januar 2020 er det Lars Skjønnås som blir rådmann.

Narvik kommune markerer samefolkets dag Onsdag 6. februar klokka 13:00 på Narvik bibliotek

Taler og kunstneriske innslag
Enkel servering

Gratis adgang - hjertelig velkommen!

Brannvesenet var tidlig på plass og fikk raskt kontroll over situasjonen. Brannen har etter det vi har fått opplyst oppstått på en komfyr.

Fyrverkeri forbindes med fest, moro og et nytt år. Men fyrverkeri inneholder sprengstoff og kan derfor skade deg og barna dine.

Strakstiltakene til Statens Vegvesen har virket og verdiene har gått ned til moderat. Helserisikoen ved å oppholde seg i sentrum er betydelig redusert.

Det er kommet en viktig endring. Kunden må selv velge hvor lenge parkeringen skal gjelde.