Selv om skogbrannfaren er betydelig mindre enn på samme tid i fjor gjelder det å være forsiktig så man ikke forårsaker brann. Norsk brannvernforening advarer mot uvettig bålbrenning, og ber folk respektere forbudet mot å gjøre opp ild nær skog og utmark ved feiring av Sankthans.

Har du en ide til noe kulturelt - på tvers av gamle kommunegrenser?

Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.

Norges geologiske undersøkelse (NGU) vil fra 15. juni og i tre-fire uker framover utføre geofysiske målinger fra helikopter i Ballangen, og i deler av Tysfjord og Narvik kommuner.

Prisen ble overrakt av ordfører i Narvik kommune Rune Edvardsen og prisen besto av et diplom og en gavesjekk.

Etter at strategi ble vedtatt i bystyret jobbes det nå mot målene om effektivisering, flere arbeidsplasser, god omtale og å få tilført midler til Nye Narvik.

Nå er endelig Narvik kommunes chatbot Børre tilgjengelig døgnet rundt på Narvik kommunes nettside narvik.kommune.no, også i helger og helligdager.

Den 15. september ble det åpnet for at frivillige lag og organisasjoner som har bygget eller rehabilitert idrettsanlegg- eller nærmiljøanlegg kan søke om å få kompensert betalt merverdiavgift knyttet til sine prosjekter. Ordningen gjelder idrettsanlegg der byggingen er satt i gang etter 1. januar 2010. Ordningen gjelder ikke drifts- og vedlikeholdskostnader.

Hva er NUK?