Data, kopiering og scanning

Bibliotekets datamaskiner

Biblioteket har 10 datamaskiner tilgjengelig til bruk for publikum. Passord og brukernavn hentes i skranken.

  • 5 datamaskiner står på en rekke ved avisreolene og er til bruk for alle
  • 4 datamaskiner står i barneavdelinga forbeholdt bruk av barn
  • 1 datamaskin står i 2. etasje forbeholdt bruk av voksne

Tilgang gis normalt 30 minutter for barn og 60 minutter for voksne. Gi derfor beskjed i skranken dersom du har behov for å bruke datamaskinene lenger enn dette.

Obs! Data som lagres lokalt på datamaskinene slettes ved utlogging. Ta derfor med minnepinne eller send dine lagrede dokumenter til skylagring eller epost før du avslutter økten. Ved inaktivitet i 5 minutter vil datamaskinen automatisk logge seg av. Disse tiltakene er satt i verk for å sikre at private data ikke kommer på avveie.

Trådløst nett

Narvik kommunes trådløse gjestenett er tilgjengelig i hele biblioteket.

Nettverket heter gjest.kommune@narkom og passord sendes som SMS via innloggingsside i nettleser. Du trenger ikke lånekort for å benytte deg av det trådløse nettet.

Kopiering

Biblioteket har en multifunksjons kopieringsmaskin som kan ta fargekopier både ensidig og tosidig i A4 og A3-format. Det koster kr 3,- pr ark uansett størrelse og det betales i skranken.

Utskrift

Utskrift er kun mulig fra bibliotekets datamaskiner. Du kan ta ensidig fargeutskrift i A3/A4 (Det er dessverre ikke mulighet for tosidig utskrift ennå). Det koster kr 3,- pr ark uansett størrelse og det betales i skranken.

Scanning

Du kan scanne gratis til epost.