Gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse

Gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse til alle avgangselever i Narvik videregående skole.

Ungdom og vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse).

Ungdom i alderen 16-19 år anbefales å vaksinere seg! Russen er spesielt sårbar. Denne vaksinen tilbys ikke i Barnevaksinasjonsprogrammet, og må derfor betales av den enkelte. Vaksinen kan settes hos helsesøster på faste annonserte dager eller på vaksinasjonskontoret. Vaksinen ved Narvik vaksinasjonskontor og hos helsesøster er gratis for årets avgangselever, men koster kr 450,- for de som ikke er avgangselever i år.

Helsesøster ved det enkelte studiested vil sette opp og annonsere fastsatte dager på skolen der alle elevene kan komme for vaksinering. På Narvik vaksinasjonskontor må time til vaksinering bestilles på forhånd. Dette kan gjøres på epost: vaksinasjonskontoret@narvik.kommune.no eller på telefon: 769 13 225. Man kan gå innom og bestille time på vaksinasjonskontoret i Kongens gate 49 Les mer her på narvik.vgs.no

En stor takk til initiativtaker Vegard Johan Lind-Jæger og til de som har sponset vaksinen: 
Nordkraft, Ofoten Sparebank, Polarkraft, Amfi og Narvik Storsenter, Ingeniørfirma T. Jespersen As og Bakeriet Myklevold AS.

Ta kontakt med helsesøster:

 

Narvik videregående skole

Liv Conradi Telefon: 908 85 007

Solhaugen videregående skole

Kine Andersen Telefon:  415 55 977

Oscarsborg videregående skole

Elisabeth Mohn Telefon: 971 95 601 

Vaksinasjonskontoret

Kontaktperson: Elin Aalmen Jespersen Telefon: 76 91 32 25 

Les mer om Ungdom og vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse