Om Narvik kommune

Narvik kommune er et naturlig knutepunkt i hjertet av Nord-Norge. Narvik kommune strekker seg fra Tysfjorden i sør til fylkesgrensen Troms og Finnmark i Nord. Vi har om lag 22.000 innbyggere.

Kart over Narvik kommune

Narvik kommune har alt man kan tenke seg av naturopplevelser, aktiviteter og kulturarrangementer. Her ligger Nord-Norges flotteste alpinanlegg, vi har fjell og fjorder som innbyr alt fra toppturer, padling og dykking, et fantastisk golf-anlegg i Skjomen, og diverse kulturarrangementer og festivaler rundt om i kommunen. Det er kort reisevei til spektakulære steder som Lofoten, Vesterålen, nasjonalfjellet Stetinden og Hamarøy. I Narvik kommune finnes også jernbane til Sverige, hvor du kan ta toget helt til Stockholm - eller resten av Europa. 

Satsingsområdene i regionen er reiseliv, kraft og fornybar energi, blå næringer, forsvaret og grønn transport, logistikk og infrastruktur. I Narvik by ligger UiT, Norges arktiske universitet. Kommunen har utstrakt samarbeid med UiT, næringslivet og Universitetssykehuset i Nord-Norge. UNN Narvik er godt i gang med å bygge et nytt topp-moderne sykehus for regionen.