Velkommen til foredraget "Mat for eldre"

- Narvik bibliotek tirsdag 11.juni

Mat for eldre bilde - Klikk for stort bilde

Narvik bibliotek inviterer til et spennende og informativt foredrag om mat for eldre som en del av Opplyst-serien. Dette arrangementet er et samarbeid mellom Narvik bibliotek, Friskliv og Mestring og Sparebanken Narvik. Vi er stolte av å kunne presentere klinisk ernæringsfysiolog Annelen Cocozza som foredragsholder.

Tidspunkt: Tirsdag 11. juni, kl. 17.30 - 19.00
Sted: Narvik bibliotek

Når vi blir eldre, skjer det naturlige endringer i kroppen som påvirker næringsbehovet. Smakssansene våre kan endres, muskelstyrken reduseres, og både alderdom og sykdom kan påvirke matlysten. Et godt tilrettelagt kosthold er derfor essensielt for å styrke immunforsvaret, forebygge sykdommer og ha nok energi til daglige aktiviteter.

Dette foredraget er ideelt for alle som ønsker å lære mer om et sunt kosthold for eldre. Annelen Cocozza vil ta oss gjennom flere viktige temaer:

  • Gjeldende kostråd for eldre
  • Faktorer som påvirker matinntaket
  • Tips og råd til deg som:

          - Er småspist

          - Har gått ned i vekt

          - Ønsker bedre appetitt

  • Hvordan pårørende kan støtte og veilede

 

Dette foredraget er en god mulighet til å få innsikt og praktiske råd fra en ekspert på området. Uansett om du selv er eldre, pårørende, eller bare interessert i temaet, vil du få verdifull kunnskap som kan forbedre livskvaliteten gjennom et bedre kosthold.

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Vi håper å se deg på Narvik bibliotek tirsdag 11. juni kl. 17.30 for en inspirerende og lærerik kveld!