Nyhet! Elektronisk turregistrering

Klikk for stort bildeI samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd har vi nå innført elektronisk turregistrering.

Elektronisk registrering

Som smittereduserende tiltak og for å inspirere innbyggerne til et mangfold av turer i kommunen har vi startet med TellTur som er friluftsrådenes landsomfattende elektroniske postkassetrim. Her finnes ulike turmål og du kan registrere turer for deg selv og familien. Konkurrer enten med deg selv eller andre fjernt og nært om å være mer aktiv ute i lokalt, regionalt eller nasjonalt nærmiljø. 

 

TellTur gir oss muligheten til å effektiv lage nye turmål gjennom digitale merker. Ingen koder å lete etter eller turboksignering! Alt du trenger er en mobil. Se hvilke andre kommuner som har registrert turmuligheter ved å saumfare www.telltur.no eller Norgeskart-appen, og begynn tellingen din! 

Slik gjør du:

Opprett bruker:

  • Gå inn på telltur.no eller last ned appen “Norgeskart friluftsliv” og opprett en bruker. 
  • Finn turer i ditt nærområde eller andre steder i kommunen og gå en tur dit.
  • Turene dine finner du under https://www.telltur.no/alleturmaal

Turregistrering:

  • Ankommet turmål: åpne appen og få automatisk mulighet til å sjekke inn med og uten dekning! OBS: uten dekning må appen åpnes igjen når du har dekning for å fullføre registreringen.
  • Har du ikke med mobilen, men ønsker å registrere din tur på www.telltur.no, kan du få kode til turen ved å henvende deg til lokalt turlag, folkehelsekoordinator i Narvik kommune eller Midtre Hålogaland friluftsråd.

Premiering

SportCenteret har sponset oss med flotte premier. Vi trekker fem heldige voksne og barn som oppfyller kravene:

  • Voksen: må gå 25 turer eller samle 250 turpoeng
  • Barn: må gå 10 turer eller samler 100 turpoeng
  • Turene må være turer i Narvik kommune

Klikk for stort bilde 

Se nærmere beskrivelser her: http://telltur.no/om-telltur og oversikt over turer i kommunen finner du her. TellTur2020 (PDF, 542 kB)

Følg Midtre Hålogaland friluftsråd på instagram på @halogaland.friluftsrad og bruk gjerne #tellturnarvik #tellturhalogaland #halogalandfriluftsrad på dine turer! 

TellTur2020 (PDF, 542 kB)

Ha en fin tur!

Birgitte Kalvatn Folkehelsekoordinator