Lager podkast fra Havnens Hus

Klikk for stort bildeNarvik Havn lanserer en podkast for å informere om hva det kommunale foretaket arbeider med. Det skal i første omgang lages sju episoder av Podkasten «Havnens Hus». 

– Det skjer mye spennende i Narvik Havn og gjennom denne podkasten ønsker vi å fortelle om noe av dette, sier havnedirektør Rune J. Arnøy i Narvik Havn KF. 

Har publisert to episoder

De to første episodene er allerede publisert og finnes blant annet på Spotify og Soundcloud og blir også å finne på iTunes i løpet av noen dager. Episodene blir også lagt ut på Narvik Havns nettsted: narvikhavn.no 

I den første episoden presenterer havnedirektør Rune J. Arnøy og programleder Kjetil Moe mange av prosjektene Narvik Havn arbeider med. 

I den andre episoden rettes fokus på Narvik Havns mangeårige satsing på flere cruiseanløp og ikke minst bygging av den nye cruisekaia. Cruisekoordinator Grethe Parker i Cruise Narvik og daglig leder Lise Janita Hansen i Visit Narvik er gjester og forteller hva denne satsingen betyr for hele Narvikregionen. 

Spent på reaksjonene

– Narvik har en havn med muligheter og en fremtid som vil være bra for alle, det er det vi vil forsøke å formidle i disse episodene, sier en spent havnedirektør. 

– Ja, jeg er spent på reaksjonene av denne noe utradisjonelle måten å informere på. For oss er det viktig å informere innbyggere, kunder, politikere og samarbeidspartnerne om saker vi jobber med og det håper og tror jeg vil komme godt frem i episodene vi lager, sier Arnøy. 

Hør på Havnens Hus - en podkast fra Narvik Havn

narvikhavn.no 

Serien blir produsert av Moe Media.