Kulturkonferanse i Nord

MEETING POINT 2024

- en dialog mellom ungdom og aktører i kulturbransjen

Plakat kulturkonferanse i nord - Klikk for stort bildeKulturkonferanse i nord vinterfestuka.no

Kulturkonferanse i nord 2024 er i sin helhet satt av til å møte ungdommen, både som deltakere og som vår samarbeidspartner for planlegging og gjennomføring. 

Konferansen er et trepartssamarbeid mellom Vinterfestuka, Narvik kommune og Musikk i Nordland. 

Målgruppe: 

Ungdom som er interessert i at ting skjer og vil påvirke og medvirke til utvikling.

Aktører i kulturbransjen som jobber med eller ønsker å nå ungdom (festivaler, kulturinstitusjoner, kulturhus, arrangører/scener og frivillig kulturliv). 

Tid og sted: 

Tirsdag 12.mars 2024 09:00-16:00

Quality Grand hotell, Narvik

Program:

Under Meeting Point 2024 guides deltakerne gjennom dagen av ungdommene selv. Med seg på laget har de fått med seg stylisten Erlend Elias Bragstad og den profilerte bryteren Fritz Aanes,også kjent fra sin podcast og snapshow ¨Homsen & Bomsen". Det blir både humor og alvor når de tar oss gjennom 3 hovedtemaer for dagen:

Medvirkning - hva er det?

Mangfold - hvordan nå alle?

Markedsføring -hvor når du oss? 

Vi skaper et Case Room med dialog og løsninger der ungdommene presenterer ulike case de har jobbet med innenfor markedsføring, media og integrering. Det blir kulturelle innslag, denne gangen med regionens egne musikkelever fra Narvik vgs. og artisten Hkeem!

I tillegg vil det være temainnlegg med Kulturtanken, Kulturdepartementet, Festspillene i Nord-Norge - NUK, Narviksenteret og Bodø 2024.

Prosjektgruppe representert med ungdommer fra valgfag musikk, valgfag media, valgfag markedsføring, valgfag sal og scene, integreringsklassen og Ungdomsrådet i Narvik og Ungdommens fylkesråd. - Klikk for stort bildeI 2024 har vi satt sammen en prosjektgruppe representert med ungdommer fra valgfag musikk, valgfag media, valgfag markedsføring, valgfag sal og scene, integreringsklassen og Ungdomsrådet i Narvik og Ungdommens fylkesråd. Rebekka Brox Liabø er hentet inn som prosessleder og har gjennomført 2 workshops med prosjektgruppa. Her har ungdommen planlagt program og gjennomføring av konferansen. Linda Lockert Dybwad

Meld deg på her!

 

Kulturkonferansen arrangeres i samarbeid med @UNG2024 Europeisk kulturhovedstad og Samfunnsløftet Sparebank1 Nord-Norge.

Kilder: vinterfestuka.no