Visma Flyt Skole

Foreldreportal  for fravær og elevvurdering

Narvik kommune benytter Visma Flyt Skole som skoleadministrativt system. Alle som har barn i Narvikskolen må registrere seg som bruker.

Visma Flyt Skole er en løsning for skoleadministrasjon. Løsningen digitaliserer og forenkler en rekke prosesser knyttet til læreres og elevers skolehverdag, og bidrar til et bedre innsyn og samarbeid mellom skole og hjem.

Når du som foresatt skal benytte løsningen åpner du internettsiden https://skole.visma.com/Narvik og logger på med din personlige BankID.

Klikk for stort bilde

Du vil da få tilgang til informasjon og tjenester tilknyttet dine barn. Noen av de viktigste funksjonene du vil få tilgang til er:

• Fraværsoversikt og fraværsvarsling
  • Søknad om permisjon og andre søknader og dokumenter
  • Karakterer
  • Digital kommunikasjon mellom skolen og deg
  • Informasjon om klasser/grupper og lærere
  • Lenker til viktig informasjon som skolen ønsker å dele med hjemmet
  • Søknad om SFO, og informasjon om fakturering og tilstedeværelse

Tilknyttet løsningen finnes det også en app for foresatte. Denne heter “Min Skole” og er levert av Visma.
Denne kan også benyttes i tillegg til nettsiden over. For mer informasjon om denne se:

Klikk for stort bildeLenke til brukerveiledning min skoleapp.  Eller last ned PDF Innlogging «Min Skole» app (PDF, 292 kB)

Hvis du opplever problemer, ta kontakt med administrasjonen på din skole.