Verdensteateret - kulturscene for ungdom

Verdensteateret er lokalisert i Dronningens gate 64, i Narvik sentrum. Verdensteateret består av en scene, kafèkrok og kjøkken i 1. etg. og kontor og møterom i 2. etg. 

Målgruppen for aktiviteten på Verdensteateret er ungdom 13-20 år. 

Verdensteatret - program vår 2024 (PDF, 81 kB)

Ønsker du å leie lokalet, har idèer til arrangementer eller samarbeid om aktivitet for ungdom (konserter, teater, workshops etc.), ta kontakt med Gro Helene Klingenberg på e-post gro.klingenberg@narvik.kommune.no eller telefon 975 23 022

Hvilke aktiviteter finnes på verdensteateret?

Åpen scene

Åpen scene er et tilbud på Verdensteatret for ungdom i alderen 13-20 år. Tilbudet foregår på torsdager etter skoletid, fra klokken 14:00 til klokken 18:30.

Scenen er rigget klart med utstyr slik at det er mulig å opptre eller bare komme innom for å få henge og få med seg det som skjer på scenen. Det vil være mulig å kjøpe seg noe å drikke og noe å bite i.

Unge arrangører

Vi ønsker kontakt med deg som er mellom 14 og 20 år som har lyst til å være med å arrangere konserter og aktiviteter for ungdom!

Du vil få mulighet til å delta på kurs i lys og lydteknikk, være med på konserter og sosiale aktiviteter i tillegg til planlegging og gjennomføring av arrangementer. Det er ingen krav til til erfaring utover at du har lyst til å være med og er engasjert.
Følg lenken for påmeldingsskjema:

​​​​​​​Påmelding
 

TirsdagsSmash

Tirsdags smash er et åpent arrangement for alle som ønsker å spille Super Smash. Det er deltakerne selv som bestemmer hvordan man spiller på tirsdagene. Her er det mulighet for fullstendig partygame i en 8-manns alle mot alle, eller man kan fokusere på å øve for å bli den beste smasheren i turneringssimuleringer.

Arrangør: Tegea
 

Tegea Smash circuit

Nordkraft Smash Circuit er en turneringsserie i Super Smash Ultimate hvor medlemmer i Tegea kan delta for å vise at de har det som skal til for å kalle seg den ultimate smasher.

Arrangør: Tegea

Medlemskap i Tegea koster 50,- i året. Bli medlem i Tegea