Flytte til Narvik?

På denne siden finner du informasjon om hva vi kan tilby deg som nettopp har flyttet hit, eller deg som vil bli bedre kjent med Narvikregionen. 

Fjelltur i solnedgang - Klikk for stort bilde Lena Hope

Velkommen til oss!​

I Narvik kommune finner du attraktive bosteder, gode oppvekst- og utviklingsmuligheter, nærhet til offentlige servicetilbud, et driftig næringsliv og et rikt kulturliv. 

Noe av det flotteste i regionen vår er den spektakulære naturen som omringer oss på alle kanter. Her finner du nærhet til fjell og fjord, uansett hvor du befinner deg. 

Narvik er et knutepunkt i Nord-Norge og Nordkalotten. Nærheten til flyplass, jernbanen direkte til Sverige, europavei og isfri havn gjør at det er mange måter å komme seg til Narvik på!

Tilflytterpakken

Gjennom tilflytterpakken ønsker vi å gi noe tilbake til deg som har meldt flytting til Narvik kommune. Her kan du velge mellom ulike fritidsaktiviteter som vi gir gratis til deg. Trykk på lenken under for å lese mer og søke om tilflytterpakken. 

Tilflytterpakken - søk her!

Tilflytterteam 

Kommunen har et eget tilflytterteam. Tilflytterteamet er tverrfaglig og kan hjelpe deg i prosessen med å flytte til Narvik. 

Tilflytterteamet 

På narvikregionen.no finner du informasjon om regionen vår, ledige stillinger, barnehager og skoler, aktivitetstilbud, oversikt over lag og frivillige organisasjoner, med mer. Du vil også finne en aktivitetskalender for både kultur- og næringslivet.

narvikregionen.no

Har du spørsmål?

Tilflytterkoordinator Ida Mari F. Larsen

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og gjøre opplevelsen til våre innbyggere så god som mulig. Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med tilflytterkoordinator Ida Mari F. Larsen.

Ida svarer på det du lurer på, eller hjelper deg med å komme i kontakt med de personer eller instanser du trenger for å få svar på dine spørsmål.