Folkemøter - kommuneplan 2021

Klikk for stort bildeFra folkemøtet unge voksne under 40. Folkemøtet ble sendt direkte fra Teatersalen i Narvik kulturhus.  Frem til mai planlegger Narvik kommune hele 10 folkemøter i anledning arbeidet med ny kommuneplan for Narvik kommune.

Vi planlegger fremtiden vår. Hva skal vi bruke hvilke områder av kommunen vår til? Hvor skal lekeplassene våre være, hvor skal det være næring - og hvor skal det være boliger?

På grunn av de nasjonale smitteverntiltakene må alle folkemøtene gjennomføres digitalt. Det er mulighet for å sende inn innspill og kommentarer til møtet, både i forkant og under selve møtene. Møtene vil bli sendt direkte på Narvik kommunes Facebook-side, og her på Narvik kommunes hjemmeside. Det vil være mulig å se møtene i opptak etter at møtene er avsluttet.

Nøyaktige klokkeslett og selve møtene blir tilgjengelig lenger ned på denne siden.

Formålet med folkemøtene er ikke å gi svar, men å informere og få flest mulig tanker, ideer og innspill til det videre arbeidet med forslag til ny kommuneplan.

Vi er fortsatt tidlig i en en lang prosess. Først i starten av 2022 skal den endelige planen vedtas i kommunestyret.

Her kan du lese mer om hva som skjer når i arbeidet med ny kommuneplan:

Tidslinje kommuneplan

Det vil bli gjennomført 7 geografiske folkemøter:

• Skjomen - 7. april
  • Beisfjord - 13. april
  • Bjerkvik - 14. april
  • Ankenes/Håkvik - 15. april
  • Ballangen - 21. april
  • Kjøpsvik - 22. april
  • Narvik sentrum - 27. april

Det vil bli gjennomført 3 folkemøter basert på tema:

• Unge voksne under 40 - 8. april
  • Bolyst i alle livets faser - 20. april
  • Det grønne skiftet - hva skal vi leve av nå? - 28. april

Geografiske folkemøter:

Folkemøte Beisfjord - kommuneplan

Folkemøtet i Beisfjord sendes direkte 13.april kl. 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Beisfjord - spørsmål til folkemøtet

Folkemøte Bjerkvik - kommuneplan

Folkemøtet i Bjerkvik sendes direkte 14.april kl. 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Bjerkvik - spørsmål til folkemøtet

Folkemøte Ankenes og Håkvik - kommuneplan

Folkemøtet for Ankenes og Håkvik sendes direkte 15.april kl. 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Ankenes og Håkvik - spørsmål til folkemøtet

Folkemøte Ballangen - kommuneplan

Folkemøtet i Ballangen sendes direkte 21. april klokken 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Ballangen - spørsmål til folkemøtet

Folkemøte Kjøpsvik - kommuneplan

Folkemøtet i Kjøpsvik sendes direkte 22. april klokken 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Kjøpsvik - spørsmål til folkemøtet

Folkemøte Narvik sentrum/Narvikhalvøya - kommuneplan

Folkemøtet for Narvik sentrum sendes direkte 27. april klokken 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Her er noen spørsmål vi ønsker at du svarer på i forkant av møtet:

Narvik sentrum - spørsmål til folkemøtet

​Gjennomførte møter:

Folkemøte Skjomen - kommuneplan

Folkemøtet i Skjomen sendes direkte 7.april klokken 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Lenke til arrangement/video:

Folkemøte Skjomen

Skjomen - spørsmål til folkemøtet

Folkemøte unge voksne under 40 - kommuneplan

Folkemøtet med tema Unge voksne under 40 sendes direkte 8. april 19.00, og blir tilgjengelig her på Narvik kommunes hjemmesider, og Narvik kommunes Facebook-side.

Under 40 - spørsmål til folkemøtet

Lenke til arrangement og video på Facebook:

Direktesending