Innskriving av nye 1. klassinger til skoleåret 2021-2022

Innskriving av elever som er født i 2015 og skal starte i 1. klasse skoleåret 2021-2022.Klikk for stort bilde

Årets nye 1.klassinger vil få informasjon fra skolen som barnet skal gå på. Som foresatt må du også logge deg inn i Visma Flyt Skole som er Narvik kommunes skolesystem.

Innskrivingen vil være åpen f.o.m. 15. - 30. november 2020.

For å benytte løsningen åpner du internettsiden https://skole.visma.com/Narvik og logger på med din personlige BankID.

Når du har logget deg inn vil du få opp skolen som ditt barn skal gå på, og opplysninger om deg og ditt barn. Her kan du som foresatt legge til og endre opplysninger om deg som foresatt.

Hvis dere har tenkt å søke på en av kommunens Montessoriskoler, så må dere likevel skrive eleven inn på en offentlig skole. Hvilken skole dere søkner til vil komme opp automatisk når dere logger inn på skole.visma.com/narvik.
Skulle dere få plass på Montessoriskole så er det viktig at skolen får beskjed om dette.

Husk å laste ned appen til Visma Flyt skole:

Min skole

Samtykke

For å samtykke til at barnet ditt tar imot skoleplass ved den tildelte skolen må du trykke på knappen samtykke og deretter ja. Ønsker du derimot ikke den tildelte plassen, svarer du nei, men må i tillegg sende en melding om årsak til dette.

Søknad om SFO - plass gjøres også på Visma Flyt Skole

Søknadsfristen er 1. mars 2021.

Hvis du opplever problemer, ta kontakt med administrasjonen på din skole eller kommuneadmin i Visma Flyt skole, Rachel Ervland, rachel.ervland@narvik.kommune.no.

Les mer om Visma Flyt Skole