5. november er det møte i kommunestyret. Møtet sendes direkte på Narvik kommunes Youtube-kanal.

Nå i høst behandles den store og viktige saken om hvordan vi organiserer skolene våre i Narvik.

Kommunestyremøte 29. oktober

Det er sesong for radonmåling.
Sesongen for radonmåling starter torsdag 15. oktober og varer til medio april.

I forbindelse med utskifte stikkrenne vil Trældalsveien ved nr.100 være stengt i perioden mandag 28.september kl.08:00 til fredag 2.oktober kl.14:00.

Omkjøring mulig via E6.

Nødetater kan ikke passere.

Vi inviterer til et faglig avbrekk i travle og utfordrende tider - med en digital helsekonferanse.

Markering av Samefolkets dag

Narvik kommune inviterer til møte 29. september kl 1800 i Narvik kommunestyresal

Nå i høst skal den store og viktige saken om hvordan vi organiserer skolene våre behandles.

I den forbindelse inviterer Narvik kommune til digitalt folkemøte, på Facebook. Møtet starter mandag 21. september 18.00.