Valglokale forhåndsstemming

Det er mulig å forhåndsstemme til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 fra og med 12. august til og med 6. september.

Basseng 26102018 fra stupetårn (1)

Lillebassenget på Idrettens Hus må dessverre fortsatt holde stengt og vil ikke være tilgjengelig for badene i noen uker fremover. Dette grunnet pågående utbedringer. Narvik kommune beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.

Vegstenging og begrenset fremkommelighet i Taraldsvik

De neste ukene vil det pågå vegarbeid som medfører endring i kjøremønster for Taraldsvikområdet.

toppbanner_logo

Eirik Djupvik vant konkurransen om nytt kommunevåpen til nye Narvik kommune.

Mitt liv- mine valg - Er du under 23 år og sliter psykisk?

Livet er hva dine tanker gjør det til!

Tilskudd til kulturvirksomhet 2019

Vil du bli en av oss?  Det er tid for å søke plass i kulturskolen til skoleåret 2019/2020

Velkommen til aktivitetsvennkurs!

Narvik demensforening ønsker deg velkommen til aktivitetsvennkurs i Bjerkvik.
Dato: Onsdag 13. mars. Tid: kl. 18.00-21.00. Sted: Ellas Minne, Prestjordveien 2, 8530 Bjerkvik.

Nedetid på kommunens kartinnsynsløsning

Mandag 11. mars 2019 vil kommunens kartløsning (WebInnsyn) ha nedetid grunnet nødvendig vedlikehold og forbedring av løsningen i tidsrommet 12:00 og utover. Vi beklager ulempene dette medfører.

Nå har Narvik vedtatt sin første veteranplan

Bystyret har vedtatt Narvik kommunes første veteranplan. Veteranplanen er utarbeidet på bakgrunn av nasjonale planer og oppfordring fra lokale veteraner.
Foto: © Forsvaret Johannes Maximilian Schnell.

hovednyheter_innskriving_2018

Årets nye 1.klassinger vil få informasjon fra skolen som barnet skal gå på. Som foresatt må du også  logge deg inn i Visma Flyt Skole som er Narvik kommunes nye skolesystem.