Det er sesong for radonmåling.
Sesongen for radonmåling starter torsdag 15. oktober og varer til medio april.

I forbindelse med utskifte stikkrenne vil Trældalsveien ved nr.100 være stengt i perioden mandag 28.september kl.08:00 til fredag 2.oktober kl.14:00.

Omkjøring mulig via E6.

Nødetater kan ikke passere.

Vi inviterer til et faglig avbrekk i travle og utfordrende tider - med en digital helsekonferanse.

Markering av Samefolkets dag

Narvik kommune inviterer til møte 29. september kl 1800 i Narvik kommunestyresal

Nå i høst skal den store og viktige saken om hvordan vi organiserer skolene våre behandles.

I den forbindelse inviterer Narvik kommune til digitalt folkemøte, på Facebook. Møtet starter mandag 21. september 18.00.

Første skoledag høsten 2020 er 17. august.

I juni, juli og august har rundt 20 ungdommer vært ansatt på sykehjemmene i Narvik kommune. Arbeidsoppgavene varierer fra lesepartner, samtalepartner gåturer, musikk og sang, blant annet.

Koronapandemien snudde hverdagen til de fleste av oss på hodet. Nå skal Narvik kommune sammen med en rekke lokale aktører prøve å motvirke noen av de effektene koronapandemien hadde på vårt lokalsamfunn!