Innskriving av nye 1. klassinger til skoleåret 2020-2021

Klikk for stort bilde  Innskriving av elever som er født i 2014 og skal starte i 1. klasse skoleåret 2020-2021

Årets nye 1.klassinger vil få informasjon fra skolen som barnet skal gå på. Som foresatt må du også logge deg inn i Visma Flyt Skole som er Narvik kommunes nye skolesystem.

Innskriving er utsatt til januar 2020 da vi venter på kommunesammenslåingen for å få med oss Ballangen skole og Kjøpsvik skole.

Innskrivingen vil være åpen f.o.m. 13. - 31. januar 2020.

For å benytte løsningen åpner du internettsiden https://skole.visma.com/Narvik og logger på med din personlige BankID.

Når du har logget deg inn vil du få opp skolen som ditt barn skal gå på, og opplysninger om deg og ditt barn. Her kan du som foresatt legge til og endre opplysninger om deg som foresatt.

Samtykke
For å samtykke til at barnet ditt tar imot skoleplass ved den tildelte skolen må du trykke på knappen samtykke og deretter ja. Ønsker du derimot ikke den tildelte plassen, svarer du nei, men må i tillegg sende en melding om årsak til dette.

Søknad om SFO - plass gjøres også på Visma Flyt Skole

Søknadsfristen er 1. mars 2020.

Hvis du opplever problemer, ta kontakt med administrasjonen på din skole eller kommuneadmin i Visma Flyt skole, Rachel Ervland, rachel.ervland@narvik.kommune.no.

Les mer om Visma Flyt Skole