hovednyheter_innskriving_2018

Skolene kan selv bestemme andre klokkeslett, men skal da sørge for tilfredsstillende informasjon til elever og foresatte.

Skolefritidsordningen er et omsorg og fritidstilbud utenom den obligatoriske skoledagen for barn i 1. til og med 4. klasse. For barn med funksjonshemminger gjelder ordningen til og med 7. klasse.

hovednyheter_innskriving_2018

Årets nye 1.klassinger vil få informasjon fra skolen som barnet skal gå på. Som foresatt må du også  logge deg inn i Visma Flyt Skole som er Narvik kommunes nye skolesystem.

Foreldreportal  for fravær og elevvurdering

hovednyheter_innskriving_2018

På grunn av nytt oppvekst og administrativt fagsystem, velger skolene og barnehagene å vente med innskrivingen/søknad til dette er på plass. Mer informasjon vil komme når det nærmer seg innskrivningsdato.

Fylkestinget i Nordland har vedtatt at fylket skal ha et eget mobbeombud.

Formålet med ordensreglement for den enkelte grunnskole er å legge til rette for et godt arbeidsmiljø for elevene, fremme gode arbeidsvaner, god orden og ivareta elevenes helse.

Detaljreguleringsplan ny Narvik ungdomsskole ble vedtatt av Narvik bystyre 25.10.2018, sak nr. 102/18. Formålet med reguleringsplanen er legge til rette for bygging av ny ungdomsskole for Narvik i tillegg til flerbrukshall.

Det vises til Utdanningsdirektoratets artikkel, datert 30.11.17. ang. nasjonale føringer for bruk av nettbaserte hjelpemidler ved eksamen.  Det fremkommer at kommunale skoleeiere skal utarbeide en samlet oversikt over hvilke nettbaserte hjelpemidler elevene og de voksne deltakerne i egen kommune skal få tilgang til under sentralt gitt eksamen. Oversikten skal ha minst to nettbaserte hjelpemidler og maksimum 15.

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

Gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse til alle avgangselever i Narvik videregående skole.

Bystyret har behandlet en sak vedrørende leksebevisste skoler i Narvik kommune. Det er besluttet at de berørte partene får anledning til å uttale seg vedrørende leksefri skole og leksebevisst skole før endelig vedtak fattes.

Narvik kommune inviterer herved alle interessenter til å komme med høringsuttalelser om framtidig ungdomsskolestruktur for Narvik kommune. Kommunen ønsker alle innspill velkommen, slik at bystyret får et best mulig beslutningsgrunnlag. Høringen er i tråd med bystyrets vedtak 051/16 om å utrede fire alternativer for ny ungdomsskolestruktur.

Høringsfrist er 10. mai 2017