Sommercamp i Skjomen - Arrangert av FK Mjølner

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeMandag 29. juni gikk den aller første Sommercampen i Skjomen av stabelen. Til sammen var 30 barn i alderen 10 til 14 år samlet i Skjomen i de tre dagene campen ble arrangert, hvor de fikk koset seg med fotball, grilling, golf, luftgeværskyting og andre aktiviteter.

Daglig leder i Mjølner, Frank Aanes Andersen, er strålende fornøyd med Sommercampen.
– Dette skal vi absolutt kunne kalle en suksess! Vi er veldig glade for at vi nå er i gang med dette, og håper på å kunne utvikle dette videre til noe større, slik at dette kan bli noe å se fram hver sommer, sier Aanes Andersen.
– Det er ikke en fotballeir, men en sommercamp. Barna er med på mange ulike aktiviteter og er storfornøyde med det.
Underveis i campen ble det avholdt til sammen fire fotballøkter, hvor spillere og trenere fra herre- og damelaget er instruktører.

Støtte fra Narvik kommune
Mjølners daglige leder er rask med å takke Narvik kommune for bidrag til Sommercampen.
– Vi mottok 20.000 kroner fra SommerNarvik 2020 som offentlig støtte til tiltaket. Dette er Narvik kommune sin måte å stimulere til aktivitet i disse koronatider, sier Aanes Andersen takknemlig.

SommerNarvik 2020 er igangsatt med målsetting om å utvikle kommunale prosjekter og initiativ som kan stimulere til lokal vekst og næringsutvikling, i forbindelse med den pågående korona-pandemien. I dette arbeidet skal det legges til rette for at Narvik fremstår fra sin beste side både for innbyggere og besøkende.