Betal parkering i Narvik via mobilen

Oppdatering av WayToPark-appen

WayToPark er blitt oppdatert. Det er kommet en viktig endring. Kunden må selv velge hvor lenge parkeringen skal gjelde.

I tidligere versjoner var det forhåndsvalgt en time parkeringstid. Dette forhåndsvalget er nå borte. Dere har vært vant til at appen stiller seg på 1 time automatisk. Nå må alle kunder velge sin egen parkeringstid. Siden belastning av betalingskort har et minimum på kr. 1, er det minimumstid satt til to minutter.

Etter at WayToPark har fått klager fra kunder som ikke fikk stilt inn tiden den siste timen i avgiftsperioden, er forhåndsinnstillingen satt til kr. 1. På denne måten blir det enklere for kunder å stille inn enkelt-minutter i appen mot slutten på avgiftsperioden.

Klikk for stort bildeNarvik kommune har tatt i bruk parkeringsapp fra WayToPark for og imøtekomme ønske fra publikum og få en moderne parkeringsordning.Du kan finne mobil-appen på følgende side: WayToPark  Her kan du  registrere din brukerkonto.
Alternativt kan du laste ned gratis app i AppStore eller Google play.

Hver parkeringssone har et nummer.

Her finner du  parkeringssonen du skal legge inn (PDF, 45 kB) når du parkerer.Fordelene med bruk av parkeringsapp er mange:

  • Du slipper å gå til automat
  • Du kan forlenge parkeringen via moibiltelefonen om du er innenfor maksimaltiden for parkering på stedet
  • Du kan legge inn flere biler i Appen
  • Du betaler for den tiden du står
  • Ingen billett som kan "blåse" bort eller ramle ned
  • Du slipper å ha mynt i bilen/ tilgjengelig

Driftskostnadene for bruk av parkeringsappen tilfaller bilister. Kostnadene følger de til enhver tid gjeldende kommunale satsene, vedtatt av bystyret.