Kultur, natur, idrett og fritid

Det har vært og er et mål for kulturutviklingen i Narvik at den skal være nyskapende og gi sterke opplevelser for alle,  - engasjere for barn, unge og eldre, være identitetsskapende og en drivkraft for å gjøre Narvik attraktivt som reisemål.

Vår Kulturplan gjeldende fram til 2009 (PDF, 289 kB)
har hatt følgende delmål:

1. Øke deltakelsen i kulturtilbud, gi befolkningen en aktiv fritid, få flere kulturaktiviteter av høy kvalitet og skape kunst- og kulturuttrykk som er nyskapende i regional, nasjonal og internasjonal sammenheng.
  2. Øke kvaliteten på eksisterende tilbud, og skape flere kulturtilbud for barn, ungdom og eldre.
  3. Ta vare på kulturminner og styrke formidlingen av disse.
  4. Etablere flere kultur- og opplevelsestilbud som er attraktive i reiselivssammenheng.
  5. Styrke kontakt og samhandling ved å etablere møteplasser mellom kulturaktører, flerkulturelle miljøer, næringsliv og det offentlige.
  6. Etablere kulturelle møteplasser for de internasjonale miljøer, få flere internasjonale kulturtilbud og videreutvikle kontakten med Narviks vennskapsbyer.

Arbeidet med å  revidere Kulturplan har pågått siden våren 2016, og plandokokumentet som ble presentert i et høringsmøte på Narvik bibliotek den 9. juni 2017 er nå klart for å sendes ut på høring. Planforslaget finner du her. (PDF, 7 MB)

Flere nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Havnegata 2 | Postboks 64, 8501Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Nicola Mulryan