Nå er tiden for dugnad - meld deg som frivillig!

Klikk for stort bildeOrdfører Rune Edvardsen oppfordrer de som kan og har mulighet til å melde seg som frivillige - for både små og større oppdrag. Vi vet ikke hva vi kan komme til å trenge hjelp til, eller om vi blir å trenge hjelp. Men nå er tiden for dugnad, og for å være der for hverandre.

Narvik kommune rigger om hele organisasjonen.

De kritiske oppgavene innen helse og omsorg, oppvekst og infrastruktur er de viktigste oppgavene nå. Nå ønsker vi å samle en oversikt over de som kan og vil stille seg til disposisjon som frivillige i tiden fremover.

Vi er på utkikk etter alle gode krefter i Narvik, fra Bjerkvik i nord til Kjøpsvik i sør.

- Vi vet ikke når vi kan trenge hjelp, eller om vi blir å trenge hjelp. Men vi må være klar for å trø til. Jeg oppfordrer alle som kan og vil om å melde seg som frivillig, sier ordfører Rune Edvardsen.

- Det kan handle om å hjelpe til med de små tingene, og det kan handle om å hjelpe til med de store tingene.

Fra og med torsdag 19. mars vil vi organisere alt av frivillig arbeid i forbindelse med koronavirus gjennom denne siden - Narvik frivilligsentral.

Narvik kommune har samlet all informasjon om koronavirus på et sted.

Narvik kommune har opprettet et koronakontor for å svare på spørsmål og saksbehandle henvendelser til Narvik kommune, i forbindelse med tiltak rundt koronavirus.

Koronakontoret kontaktes på koronakontor@narvik.kommune.no

Folkehelseinstituttet har også en egen informasjonstelefon om koronaviruset: 815 55 015.

Egen melding utlysning for helsepersonell:

Ved en langvarig pandemi vil det bli midlertidig behov for helsepersonell for å håndtere de ekstraordinære utfordringene i helse- og omsorgstjenesten.

Vi er interessert i å komme i kontakt med deg som har mulighet til å arbeide ekstra i en midlertidig periode.

Registrer din interesse ved å fremme en kortfattet søknad med relevante CV-opplysninger, så tar vi kontakt med aktuelle søkere når behovet oppstår.

Vi kommer til å benytte vår interne kapasitet optimalt i tiden framover, og denne annonsen retter seg derfor mot kandidater som ikke har et tilsettingsforhold i Narvik kommune i dag.