Registrer deg for koronavaksinering her

Klikk for stort bildeFor at vi skal nå deg når det er din tur til å få vaksinen, må du registrere deg. Alle over 18 år som ønsker koronavaksine, må registrere seg i vaksinasjonskø.

(Dette gjelder ikke de som allerede har fått time).

Registreringen skjer digitalt og er også et system for timebestilling. Registrering og timebestilling skjer i to trinn:

  1. Først registrerer du deg og så blir du automatisk satt i vaksinasjonskø. Når det blir din tur får du en tekstmelding om at du kan bestille time. Du kan ikke bestille time før du har mottatt denne sms'en.
  2. Selve timebestillingen vil foregå på samme måte; du logger deg inn på samme nettsted og bestiller time. Vaksinen består av to doser, og du bestiller tid for begge dosene samtidig.

HER REGISTRERER DU DEG DIGITALT

Vi er selvfølgelig opptatt av at dine helseopplysninger er sikret så godt som overhodet mulig. Registreringstjenesten vår er levert av Helseboka:

Helsebokas erklæring om personvern

Narvik kommunes erklæring om personvern:

  • Du må ha bank-ID for å benytte tjenesten
  • Pårørende kan logge inn med egen ID og registrere foreldre, ektefeller eller andre som ikke klarer å registrere seg selv.
  • Dersom du ikke har bank-ID kan sende epost til vaksine@narvik.kommune.no eller ringe vår vaksinetelefon på 76 91 34 10 for å få hjelp til å registrere deg.
  • Du skal registrere fødsels- og personnummer, telefonnummer og svare på noen enkle spørsmål som stilles. 
  • Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan hjelpe deg med å bestille time til vaksinasjon når det blir din tur. 

Får du ikke til å registrere deg?

Dersom du ikke får til å registre deg, eller ikke har noen andre som kan hjelpe deg, kan du sende epost til vaksine@narvik.kommune.no eller ringe vaksinetelefonen 76 91 34 10.

Vaksinetelefonen er betjent hverdager mellom kl. 10.00 – kl. 14.00.

Det kan bli lang ventetid på telefonen, det enkleste er derfor å sende epost.

Hva skjer etter at du har registrert deg?

Narvik kommune vaksinerer de prioriterte gruppene i det tempoet som vaksinen kommer til kommunen. Det betyr at det vil kunne gå lang tid før de yngre aldersgruppene får muligheten til å bestille time. 

Alle som har registrert seg vil bli varslet med en SMS når det åpnes for at du kan bestille time til vaksine. Dersom du har oppgitt mobiltelefonnummeret til en annen, må du forsikre deg om at vedkommende varsler deg når det kommer en SMS fra Narvik kommune. 

Når du har mottatt SMS`en må du, enten selv eller ved hjelp av andre, logge deg inn på samme nettsted og bestille time. Vaksinen består av to doser, og du må bestille tid for begge dosene. 

Det vil bli kort varsel ved tildeling av time. Vaksinene har kort holdbarhet etter at de ble sendt fra de sentrale lagrene og det er derfor viktig at tildelte timer benyttes. Like før timen vil det ikke være mulig å endre denne.  

Hva skjer når du har fått time?

Vi ber deg møte presis til vaksinasjonstimen slik at ingen vaksinedoser går til spille. 

Du skal ikke møte opp til vaksinasjon dersom du på vaksinasjonsdagen har influensa, forkjølelsessymptomer, feber eller andre tegn på infeksjonssykdom. 

Flere vil bli vaksinert i samme rom og vi ber deg ha vaksinevennlige klær som for eksempel t-skjorte eller kortermet bluse. Vaksinen settes i armen. 

Vaksinering skjer i Stetindhallen i Kjøpsvik, i flerbrukshallen i Ballangen og alle som bor nord for Ballangen skal vaksineres i den tidligere ungdomsskolen på Framnes i Narvik. 

Har du spørsmål om koronavaksinetilbudet i Narvik som du ikke finner svar på her? Send epost til vaksine@narvik.kommune.no eller ring vaksinetelefonen på 76 91 34 10.

Midlertidig stans i vaksinering med AstraZeneca i Narvik kommune.

I disse dager er det mange som får sin første eller andre dose av Covid-19 vaksine. Mange har spørsmål om bivirkninger og hva man kan forvente av immunreaksjoner etter en vaksine.

I uke 8 får Narvik kommune 200 doser med AstraZeneca-vaksinen, og Folkehelseinstituttet har bestemt at vaksinedosene skal brukes til helsepersonell.

Er du 85 år eller eldre og bosatt nord for Ballangen får du i løpet av noen få dager en hyggelig telefon med tilbud om koronavaksine.

Alle som bor på sykehjem i Narvik kommune og som har ønsket vaksine mot covid-19, har nå fått første dose. Flere har også fått den andre av to doser. Vaksineringen startet 5.januar og fortsetter i det tempoet som nye doser kommer til kommunen.

Narvik kommune forbereder en intensiv periode med massevaksinering. Den kan starte allerede i februar.

Informasjon angående vaksinering i Narvik 

Koronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggerne vaksinasjon. Norge vil få tilgang på flere ulike vaksinetyper og Narvik kommune starter vaksineringen i romjula utfra helsemyndighetenes anbefalte prioriteringsliste