Kan du helse? Vi trenger deg!

Klikk for stort bildeHar du helsefaglig bakgrunn, eller jobbet med omsorg ønsker Narvik kommune at du tar kontakt.  Er du sykepleier? Har du helsefaglig bakgrunn? Vi trenger deg!

Har du bakgrunn fra helse, men jobber med noe annet nå - eller kanskje du er permittert - men ønsker likevel å bidra i en krevende tid?

Vi trenger deg!

 

Vi kan tilby lønnet arbeid til alle som kan bidra i den spesielle situasjonen vi som samfunn nå er i.

Det er ekstra stort behov for sykepleiere, men vi er interessert i å komme i kontakt med alle som har helsefaglig bakgrunn og kan bidra i en periode.

Følg lenken og send inn en søknad så tar vi kontakt med deg!

https://forms.gle/Rbe2V9xSQhXgQrAx9

Det vil oppstå midlertidig behov for helsepersonell i tiden fremover. Vi trenger flere hjelpende hender når flere av oss som jobber med helse i dag, ikke kan være på jobb.

Vi ønsker å opprette kontakt med alle som tidligere har arbeidet med helse eller på et sykehjem - om så bare i korte perioder.

Det er strenge karanteneregler i Norge nå, og blant annet alle som er syke må holde seg hjemme. Spesielt på sykehjem og institusjoner er vi nøye med karantenereglene, og de få unntakene som gjøres, vurderes nøye av kommuneoverlegen.

Det betyr at en liten forkjølelse eller hoste kan føre til at flere av oss som i dag jobber med helse må være hjemme.

Vi vet ikke nøyaktig hvordan tiden fremover vil bli, men vi ønsker å være best mulig rustet for å ta vare på de av oss som trenger å bli tatt vare på.

Har du spørsmål om korona?
Ta kontakt med oss på e-post koronakontor@narvik.kommune.no

Du kan be om hjelp og registrere deg som frivillig her:
https://narvik.frivilligsentral.no/

Narvik kommune samler all informasjon om korona-situasjonen her: https://www.narvik.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/helsehjelp/informasjon-om-koronaviruset/