• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
Krever innlogging: Valgfri innlogging til: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre til skjemaet

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Omsetningsoppgave 2019

Bruk og utfylling av skjema

Etter 20 minutter uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Felter markert med stjerne (*) er obligatoriske og må fylles ut.

Innledende informasjon

Alle innehavere av kommunal salgs- eller skjenkebevilling må betale gebyr for omsatt mengde alkohol til kommunen. Gebyret fastsettes for ett kalenderår om gangen for hver enkelt bevilling på grunnlag av forventet mengde alkoholholdig drikk. 

Narvik kommune har fastsatt frist for innsendelse av oppgave over forventet omsatt mengde alkoholholdig drikk til å være 1. mars hver år. Det skal samtidig sendes inn oppgave over faktisk omsatt mengde alkohol foregående år. Dersom det foreligger et avvik mellom tidligere oppgitt forventet omsetning og faktisk omsetning, kan bevillingsmyndigheten foreta en etterberegning og et etteroppgjør.

Bevillingsgebyret for 2018 utgjør pr. år minimum kr 1630 for salg og minimum kr 5100 for skjenking. Satsene per liter finnes i alkoholforskriften.

Jf. alkoholforskriften må det sendes inn ett skjema for hvert salgssted/skjenkested. Skjema skal fylles ut av styreleder eller daglig leder i selskapet. For bedrifter som er revisjonspliktig må revisors bekreftelse på omsatt mengde alkohol i 2018 legges ved. For bedrifter som er unntatt revisjonsplikt må regnskapsførers bekreftelse legges ved.

Faktura for forventet omsatt mengde alkohol i 2019 vil bli sendt ut når omsetningsoppgaven er mottatt og godkjent. Det vil da bli gjort etterberegninger for bevillingsgebyr for 2018.

Manglende dokumentasjon eller manglende innsending av oppgave vil kunne føre til prikkbelastning, jf. alkoholloven og alkoholforskriften.

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Spørsmålstegn der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen.
    Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Knappen Send inn kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden. 

Ved behov for hjelp

Kontakt tjenesteeier - se kontaktinformasjon i skjemaets bunnlinje
Vennligst vent...

Loader

Narvik kommune, postboks 64, 8501 Narvik
Spørsmål rettes til Bevillingsmyndigheten i Narvik kommune, 76 91 20 00
Epost: postmottak@narvik.kommune.no

Denne siden bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler lagrer opplysninger i din nettleser til statistikkformål og for å forbedre funksjonaliteten til nettsiden. For detaljerte opplysninger om vår bruk av informasjonskapsler, klikk Hjelp.
Lukk
Hjelp
Under finner du en oversikt over informasjonskapslene som benyttes på siden. Ved å benytte denne nettsiden samtykker du til at informasjonskapslene lagres i din nettleser. Om du ikke samtykker må du stille inn din nettleser til å ikke akseptere lagring av informasjonskapsler. Dette kan gå ut over funksjonaliteten på nettsiden.
Bruk av informasjonskapsler reguleres av ekomlovens §2-7b.
ASP.NET_SessionId:Brukes av ASP.NET for å identifisere hver enkelt bruker.
GodkjentCookies:Brukes for å vite om brukeren har akseptert bruk av informasjonskapsler.
_ga:Brukes av Google Analytics for å skille hver enkelt bruker.