shutterstock_675334717_web

Innskrivingen av 1. klassingene til skoleåret 2019-2020 vil skje i februar 2019. Tidligere år har det vært vanlig å gjøre dette i november. På grunn nytt oppvekst og administrativt fagsystem, velger skolene å vente med innskrivingen til dette er på plass. Mer informasjon vil komme når det nærmer seg innskrivningsdato.

Mer informasjon vil  komme når det nærmer seg innskrivningsdato.

Fylkestinget i Nordland har vedtatt at fylket skal ha et eget mobbeombud

Det vises til Utdanningsdirektoratets artikkel, datert 30.11.17. ang. nasjonale føringer for bruk av nettbaserte hjelpemidler ved eksamen.  Det fremkommer at kommunale skoleeiere skal utarbeide en samlet oversikt over hvilke nettbaserte hjelpemidler elevene og de voksne deltakerne i egen kommune skal få tilgang til under sentralt gitt eksamen. Oversikten skal ha minst to nettbaserte hjelpemidler og maksimum 15.

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

Gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse til alle avgangselever i Narvik videregående skole.

Frist for søknad om plass i de kommunale grunnskoles skolefritidsordning for skoleåret høst-18/vår-19 er 1. mars  2018. Søknad om plass i SFO må  sendes digitalt. Her finner du mer informasjon om SFO og søknadsskjema

Bystyret har behandlet en sak vedrørende leksebevisste skoler i Narvik kommune. Det er besluttet at de berørte partene får anledning til å uttale seg vedrørende leksefri skole og leksebevisst skole før endelig vedtak fattes.

Framnes ungdomsskole og Parken ungdomsskole er nå sammenslått til NARVIK UNGDOMSSKOLE. Leder for den nye ungdomsskolen er Åshild Amundsen.

Forskriften gjelder for alle grunnskolene i Narvik, men ikke for Narvik voksenopplæring (NVO)

Narvik kommune inviterer herved alle interessenter til å komme med høringsuttalelser om framtidig ungdomsskolestruktur for Narvik kommune. Kommunen ønsker alle innspill velkommen, slik at bystyret får et best mulig beslutningsgrunnlag. Høringen er i tråd med bystyrets vedtak 051/16 om å utrede fire alternativer for ny ungdomsskolestruktur.

Høringsfrist er 10. mai 2017

► Vakttelefon VILT NARVIK   + 47 952 26 767

FeVa nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Kongens gate 45 | Postboks 64, 8501 Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059