Historisk milepæl for digitale utsendelser til innbyggere i Narvik kommune

Narvik kommune sendte nylig ut 10 000 digitale brev til kommunens innbyggere angående eiendomsskatt. Har du fått registrert din egen digitale postkasse?

I 2018 vil Narvik kommune sende mest mulig post digitalt via SvarUt. Narvik kommune anbefaler derfor at man skaffer seg en digital postkasse.

Det offentlige ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir. Digital postkasse fra e-Boks og Digipost gir deg en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post fra det offentlige digitalt. Vedtaksbrev, helseopplysninger og annen sensitiv informasjon kan ikke sendes på vanlig e-post. Det er gratis å opprette og bruke digital postkasse, og du kan lagre brevene der så lenge du ønsker. Du blir varslet på mobil eller e-post når du mottar viktig post fra det offentlige. Les mer om digital postkasse

Flere har dessverre opplevd at brev med informasjon om eiendomskatten er sendt to ganger elektronisk da det ser ut til å ha skjedd en feil i oversendelsen til de som bor nord for Narvik sentrum. Narvik kommune beklager denne feilen og det vil ikke bety noe for deg rent praktisk.

Har du spørsmål, ta kontakt med Narvik kommune på telefon 76 91 20 00.

Trenger du bistand, ta kontakt eller besøk oss på servicetorget på Narvik rådhus mandag til fredag 08:00 - 15:30.

► Vakttelefon VILT NARVIK   + 47 952 26 767

FeVa nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Kongens gate 45 | Postboks 64, 8501 Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Nicola Mulryan