Selvregistrering korona

Nå kan du selv registrere deg dersom du har tatt en positiv hjemmetest for korona.

KS har utviklet en ny tjeneste der innbyggerne selv kan registrere at de har tatt en positiv hjemmetest. Informasjonen kommer rett inn i Fiks smittesporing, slik at kommunen kan starte smittesporingsarbeidet.

Her skal du registrere at du har tatt en hjemmetest som er positiv for koronavirus. Husk å legge inn telefonnummer. Da vil smittesporerne i kommunen ta kontakt og følge deg opp videre.

Registrer deg her (pålogging med BankID)

Først: Du logger deg på med egen BankID for å registrere testen. Her skal du, i tillegg til egne personalia, fylle inn arbeidssted, når tid du utførte positiv test og dersom du har symptomer når tid de oppstod. Du kan klikke på linken for Selvregistrering av positiv koronatest

Så: Etter at du har registrert positiv koronatest får du tilgang til å registrere nærkontaktene dine selv (Du må være registrert som smittet før du får tilgang til å registrere nærkontakter). Informasjon om hva som regnes som nærkontakt vil du se når du starter registreringen. Klikk linken for Selvregistrering av nærkontakter.

Mer informasjon tilknyttet korona finner du HER.