Tv-aksjonen 2021

Vil du gå årets viktigste søndagstur 24. oktober?

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet.

Søndag 24.oktober skal over 100 000 frivillige bøssebærere besøke landets 2,3 millioner husstander. Dette gjør TV-aksjonen til verdens største dugnad. Vil du være med og gå årets viktigste søndagstur i Narvik kommune?

Ring 02025 eller meld deg som bøssebærer her blimed.no.

Praktisk informasjon til bøssebærere

Etter registrering som bøssebærer vil du motta bekreftelse og oppmøteinformasjon.

Hvis du ønsker å være bøssebærer i en bestemt rute/område, kan du sende en epost til ragne.megard@narvikpolitiker.no og reservere en rode til aksjonsdagen. Denne muligheten er foreløpig kun åpen for gamle Narvik kommune. Kart med oversikt over rodene ligger nederst på siden.

Les mer om årets TV-aksjon på  https://blimed.no/om-tv-aksjonen-nrk/dette-gaar-pengene-til/

For spørsmål, kontakt leder for TV-aksjonen i Narvik, Vegard Lind-Jæger på vegard.jager@narvik.kommune.no eller 958 99 953

Oversiktskart:

Ankenes (PDF, 4 MB)

Beisfjord (PDF, 4 MB)

Bjerkvik m/omland (PDF, 4 MB)

Fagernes (PDF, 2 MB)

Håkvik (PDF, 3 MB)