Ledige sommerjobber innen helse

Akkurat nå har Narvik kommune mange ulike typer sommerjobber innen helse til utlysning. Har du lyst på en sommerjobb med mening? Vi har behov for deg!

Ungdom, studenter innen helse og andre med interesse eller tidligere erfaring er velkomne til å søke!

Hverdagen er variert, innholdsrik, og du vil få ansvar og mulighet til å fylle dagene med viktig innhold. De viktigste arbeidsoppgavene er omsorg for våre brukere. Det kan eksempelvis innebære å gå korte turer og legge til rette for aktiviteter i hverdagen, blant mye annet.

Akkurat nå har vi ledige sommerjobber på de fleste sykehjemmene i Narvik kommune, i tillegg til flere andre enheter innen helse, som rus og psykiatri, funksjonshemmede og avlastning, UH-tjenesten, hjemmetjenesten og omsorgsboliger. Ta en titt i vår søknadsportal, da vel!

Innen helse er det for det meste turnusarbeid med arbeid i helger. Det innebærer både dagvakter og ettermiddagsvakter, mens det i flere tjenester også er langvakter, slik at brukere har god kontinuitet i hjelpen de mottar. For ungdom i alderen 13-17 har vi sommerjobber på dagtid.

Du finner alle ledige stillinger her:

Ledige stillinger i Narvik kommune

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe med helse i Narvik kommune kan du lese her:

Jobb med helse i Narvik kommune

Her finner du kontaktinformasjon og bilder av hvert enkelt sykehjem i Narvik kommune:

Finn sykehjem i Narvik

Direktelenke for ungdom 13-17 år:

Sommerjobb 13-17 år

Direktelenke til sommerjobb for helsepersonell på sykehjem og på REO:

Sykehjem og REO

Direktelenke til sommerjobb hos UH-tjenesten, rus og psykiatri, funksjonshemmede og avlastning for barn og unge:

UH, rus og psykiatri m.m