Kan du tenke deg å bli valgmedarbeider?

Klikk for stort bildeNarvik kommune søker etter personer over 18 år som kan påta seg arbeidsoppgaver før og under valget 12. og 13.september.

Oppgavene vil være å bistå stemmestyrene på valgdagen(e)

• Veilede stemmegiver / rydde i avlukker og lokalet
  • Ta i mot stemmer / elektronisk registrering
  • Påse at smitteverntiltakene ivaretas
  • Opptelling

Valglokalene er åpne fra 17.00-20.00 den 12. september, og fra 09-21.00 den 13. september.

Valgmedarbeidere settes opp på vakter etter nærmere avtale.

Du kan melde interesse digitalt:

Jeg vil være valgmedarbeider!

Vi søker etter engasjerte personer som har fylt 18 år, behersker norsk skriftlig og muntlig og som har evne til å lære seg et nytt datasystem.

Narvik kommune har følgende fem valgkretser:

• Bjerkvik - 12. og 13.september
  • Sentrum - 12. og 13.september
  • Ankenes - 12. og 13.september
  • Ballangen - 13. september
  • Kjøpsvik - 13.september

Det vil bli gitt grundig opplæring i valgadministrativt datasystem og regelverk om stortings- og sametingsvalg i forkant. Opplæringen er obligatorisk for alle som skal delta i dette arbeidet.

Godtgjøring

Oppdraget honoreres med godtgjøring i henhold til Narvik kommunes godtgjøringsreglement.

Reiseutgifter til/fra valglokalet dekkes etter statens satser.

Smittevern

Stortingsvalget 2021 gjennomføres i henhold til nasjonale smittevernregler. Det skal være så trygt som mulig både å avgi og ta i mot stemmer under valget.