Invitasjon til Fagdag

Klikk for stort bildeFO Narvik inviterer til Fagdag om omsorgstretthet med psykologspesialist Didrik Hægeland.

Dato: 12.03.20

Kl: 08:30-15:00

Sted: 4.Hjørnet, auditorium 1 (Narvik bibliotek)

Servering: Enkel lunsj, kaffe og te

Pris: GRATIS for FO medlemmer og de som melder seg inn i FO innen 24.02.20

Frist for påmelding er 24.02.20. Påmelding sendes til lise.aanes.andersen@narvik.kommune.no (Påmeldingsmail må inneholde navn, arbeidssted og kommune). Det er begrenset med plasser, så her er det FØRST TIL MØLLA!

Dersom det er ledige plasser etter påmeldingsfristen, vil det åpnes opp for andre enn FO medlemmer. Pris for disse vil da være 250 pr pers.

Om temaet:

I arbeidet som hjelper er man i risikosonen for sekundærtraumatisering eller utvikling av omsorgstretthet. Målet med fagdagen er å gi informasjon og øke den enkeltes kunnskap om omsorgstretthet og hvordan forebygge dette.

Didrik Hægeland:

Didrik Hægeland er psykologspesialist og tidligere leder ved Alternativ til Vold i Drammen. Nå er han barneansvarlig ved Lovisenberg DPS og leder for utvalget av traumebehandlere. Han fungerer som veileder for en rekke barneverntjenester og helsestasjoner når det gjelder vold i nære relasjoner. Han vil holde en fagdag om omsorgstretthet og innsatsen for å ivareta hjelperen. Det vil bli rikelig anledning til samtale i seminaret med målsetting om å forebygge mot omsorgstretthet.