Flere vaksinert med andre dose

Klikk for stort bildeAlle som bor på sykehjem i Narvik kommune og som har ønsket vaksine mot covid-19, har nå fått første dose. Flere har også fått den andre av to doser. Vaksineringen startet 5.januar og fortsetter i det tempoet som nye doser kommer til kommunen.

Det er beboere på noen av sykehjemmene som nylig fikk også den andre dose. De er dermed fullvaksinert.

I Ballangen har også hjemmeboende innbyggere over 85 år fått første dose av vaksinen, og nå fortsetter vaksineringen i resten av kommunen. De som har fått første dose har også fått avtale om når andre dose skal settes.

Dersom noen over 85 år i Ballangen ikke har vært i kontakt med kommunen, bes de først og fremst om å sende epost til: vaksine@narvik.kommune.no eller ringe vaksinetelefon, tlf. 769 13 410 for å avtale tid. Vaksinetelefonen er betjent fra og med mandag 1.februar og har åpent hverdager mellom kl. 10.00 og kl. 14.00.

I neste uke starter vaksineringen av de over 85 år som skal vaksineres i den tidligere ungdomsskolen på Framnes. Det gjelder alle som er over 85 år og som bor nord for Ballangen. Kommunen tar fortløpende kontakt via telefon med disse.

Du skal ikke møte opp til vaksinasjon dersom du på vaksinasjonsdagen har forkjølelsessymptomer, feber eller andre tegn på infeksjonssykdom.

Flere vil bli vaksinert i samme rom og alle som kommer bes om å ha på seg vaksinevennlige klær, for eksempel t-skjorte.

Vaksineringen av innbyggerne i Kjøpsvik som er over 85 år, starter etter hvert som kommunen får tilsendt flere doser av vaksinen. Vaksineringen fortsetter i det tempo nye doser kommer til kommunen.