Bunnfradrag i eiendomsskatten

måling_i_forbindelse_med_taksering_av_eiendommer.jpg - Klikk for stort bilde

Regler for tilordning av bunnfradrag i eiendomsskattetaksten i Narvik kommune er vedtatt av Narvik bystyre 24. september 2009.

Alle boligbygg, fritidsboliger og eierseksjoner til denne bruk tildeles ett bunnfradrag.

Boligbygg som inneholder mer enn en boenhet kan tilordnes flere bunnfradrag. Eier må da melde forholdet inn til eiendomsskattekontoret på fastsatt skjema - Se skjema for fastsetting av bunnfradrag (PDF, 54 kB).

Reglene inneholder bestemmelser om hvilke boligbygg/boliger som har rett til bunnfradrag,samt avgrensing av hva som utgjør en selvstendig boenhet som tilkommer bunnfradrag.
Inneholder også bestemmelser om arealberegningsmetode, i hvilke tilfeller det kan tilordnes flere bunnfradrag og om klageadgangen.

Vedlagt kan du finne mer informasjon om reglene for tilordning av bunnfradrag i eiendomsskattetaksten, samt skjema for fastsetting av bunnfradrag - Se regler for tilordning av bunnfradrag i eiendomsskattetaksten (PDF, 29 kB).

Sist endret 25.06.2014

Flere nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Havnegata 2 | Postboks 64, 8501Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Tina B. Seines