Bli med og syng i Kulturskolekoret

Kulturskolekoret Narvik - Klikk for stort bilde Kulturskolen starter kor for unge i alderen 11 til 15 år! Vi ønsker å tilby et morsomt kor der en får utvikle sangteknikk og musikalitet samt opptre i mange ulike sammenhenger.

Har du lyst til å synge i kor? Vi øver hver mandag fra kl. 17:30 til 18:30 på kulturskolen, i Kinobakken 1, 8514 Narvik.

Visste du at - Korsang forbedrer helse, lykke - og er den perfekte måte å bli kjent med nye venner!
Sang har vist seg å forbedre vår følelse av lykke og velvære. Forskning har funnet for eksempel at folk føler seg mer positive etter aktivt å synge enn de gjør etter passivt å lytte til musikk!

Du trenger ingen forkunnskaper for å starte i kulturskolen. Ønsker du mer info om tilbudene, kan du gå inn på vår nettside narvik.kommune.no under Kulturskolen:)

Dirigent er Stine Pedersen, sangpedagog ved Narvik Videregående skole, tidligere dirigent for Sangvirkelaget og nå også lærer i kulturskolen.

Søk elektronisk på Narvik kommunes søknadssenter eller ta kontakt med skolens rektor Lars K. Jakobsen,
e-post: lars.kristian.jakobsen@narvik.kommune.no

Pris kr 400,- pr semester.

► Vakttelefon VILT NARVIK   + 47 952 26 767

FeVa nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Kongens gate 45 | Postboks 64, 8501 Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Nicola Mulryan