Bli fritidskontakt

Klikk for stort bildeHar du noen timer per uke du kan tenke deg å sette av for å gjøre en forskjell for andre? Narvik kommune, enhet funksjonshemmede søker etter flere fritidskontakter.

Narvik kommune, enhet funksjonshemmede søker etter flere fritidskontakter (støttekontakter).

Vi har for tiden ledige oppdrag til både barn, ungdom, voksne, eldre. Det er vanlig med 3-4 timer pr uke.

Hva gjør en fritidskontakt?

Målsetningen med tjenesten er å gi assistanse, støtte og oppfølging til personer med ulike behov. Hjelpen skal tilpasses den enkelte og målet er å bidra til en meningsfylt fritid.

• Snakke godt norsk
  • Ha et genuint ønske om å hjelpe andre
  • Være over 18 år

Vi kan tilby

• Varierte oppdrag/oppgaver
  • Veiledning i rollen
  • Lønn som støttekontakt er pr. kr 120 pr time. Det kan utbetales kjøregodtgjørelse etter statens satser og utgiftsdekning etter avtalt sum.

Slik søker du

Synes du dette virker interessant og vil vite mer, ta kontakt med Wenche Jørgensen på telefon: 912 48 381.
Eller fyll ut skjema «Søknad om å bli fritidskontakt» og send til: Narvik kommune, Enhet FABU ved Wenche Jørgensen, Dronningens gate 76/78, 8514 Narvik, eller e-post til  wenche.jørgensen@narvik.kommune.no